Muokattu lauantaina: Laitoin ulkona otetun sukkakuvan, jotta langan väri pääsee esille.

Perjantain kunniaksi saan tänne jonkinlaisen kuvan ihanista uusista sukista, jotka ovat kyllä itselleni liian isot. Lahjalaatikko saa siis täytettä.

 

Malli on  Ullaneuleesta ihana Koiraputkisukka. Lanka on Utunan Nutu sukkalankaa ja väri on Selenasulka. Utunan lakoja en ole aiemmin neulonut, mutta ei varmaan jäänyt viimeiseksi kerraksi. Tässä sukkalangassa on 85% villaa ja 15% polyamidia ja sitä oli kyllä ihana neuloa. Varmaan kestääkin käytössä.

Utunan langat ovat käsinvärjättyjä ja villana kainuunharmaksen ja suomenlampaan villa.

Koitan huomenna saada päivän valossa kuvattua nuo sukat, niin värinkin saattaisi saada oikeaksi. Tarkemmat tiedot sukista laitan valmistuneet 2009 sivulle.

Muistatteko Maija-lapaset? Ohjehan on tuolla sivulla. Soili kyseli joskus saako kääntää ohjeen ruotsin kielelle. Annoin luvan ohje löytyy nyt Soilin blogista ja myös linkitettynä  hjälpstickan.se sivuilta. Toivottavasti lapasohjeen avulla neulotaan lapasi jotka lämmittävät myös ruotsalaisten käsiä. Oma Ruotsin agenttini TuuliS minulle ilmoitteli noista ohjeista, olin jo itse unohtanut koko jutun. Pitäisikö huolestua? Siis muistamattomuudesta.