Tänään on ollut hyvä sunnuntaipäivä. Isänpäivää on vietetty, kotikirkossa oltu messussa ja seurakuntavaaleissa äänestetty. Samalla reissulla kuultiin iloinen kihlausuutinen ja tietenkin käytiin myös isäni haudalla. Illan suussa käytiin myös ystävillä kylässä ja tuntuupa nyt hyvältä.

Tässä on nyt kuvaa näistä huovuttamistani saippuoista. Kristiina mietiskeli, miten tuo villapinta kerää likaa käytössä. Meillä kotona on olleet tosiaan käsisaippuana, enkä ole osannut sitä ajatella sen kummemmin. Nyt kokeilin noita lenkkejä, jotta saa riippumaankin.

 

Vapaalankahuovutusta tein sitten kotona Novitan Hahtuvaisella, jota löysin yllätyksekseni jemmasta. Ensimmäinen kerta kun saan jotain onnistumaan tällä tuotteella. kaitaliinaksi ajattelin, mutta voisi olla huivinakin aika kiva.

Sukkahousussa Vilman pallon päällä syntyi sitten kulho. Mielestäni ihan hauska juttu.

Tässähän voi vaikka saippuoita säilyttää. hauska kokeilu siis tämäkin.

 

Bloggaamista vuodatuksen kautta olen miettinyt kovasti viime päivinä. Itse luen blogeja google readerin kautta, enkä niin usein törmää mainoksiin, joita Vuodatus nyt on pukannut blogeihin. Tarkoitan siis noita esiin pomppaavia juttuja, jotka kyllä saa suljettua, mutta en haluaisi mainostaa ennustajaa, enkä deittipalvelua, jotka eivät sovi minun ajatusmaailmaani. Ymmärrän kyllä, että Vuodatus tarvitsee tuloja, jotta me voisimme ilmaiseksi blogata...

Miten te lukijat ja muut Vuodatuksessa bloggaavat koette asian? Minulla olisi tietenkin mahdollisuus mac blogiin kun tällä macilla bloggaan kuitenkin. Mutta niin monta hyvää muistoa liittyy täällä Vuodatuksessa bloggaamiseen ja olemiseen ja onhan täällä historiaa jo vuodesta 2006 lähtien.

 

Näissä mietteissä sunnuntai-iltana.