Kiitos kaikista kehuista omasta ja Orvokin puolesta. Annis lähtee huomenna 40-vuotislahjaksi. Luulen, että Jutta ei käy täällä lukemassa ja salaisuus säilyy.

Outi, minun pingoitusvaijerini on pitkä verhovaijeri. Täältä Silmut-huivin bloggauksesta sen ainakin näet. On tosi näppärä apu ja meiltä löytyi jostain sälälaatikosta, jossa oli kaikkea mitä joskus voi tarvita.

Vuoden toinen valmistunut käsityö on Kymin lapaset numero II.

Nyt otin haasteen vastaan ja kokeilin tehdä näihin kiilapeukalon ja kyllä se jotenkin onnistui. Omasta mielestäni näistä tuli paljon kauniimmat, kun aikaisemmista kymiläisistä. Lankoina on vanhoja Novitan Nalleja jemma nimisestä paikasta. Nalle spotia jäi vielä jonkin verran jäljelle, Vilma tosin totesi näistä lapasista, että äiti nehän ovat homeessa .

 

Malli: Eeva Haavisto 67

Kymin lapaset

Lanka: Nalle viininpunainen

Nalle spot

Menekki: yhteensä 65 g

Puikot: 3 knit picks

Tässä värityksessä malli pääsee mielestäni esille ja on edukseen. Nyt kuitenkin saa jäädä hetkeksi aikaa lapasten neulominen, otin tänään puikoille Novitan Softyn, jonka ostin syntymäpäivänäni. Tarkoitus on neuloa tälläinen poolo kuvan poolo on neulottu Tempo langasta, mutta ohje on kirjoitettu myös Softylle. Mallia etsiessäni talvi 2010 lehden ohje sivut irtoilivat käsiini. Ensimmäisen kerran minun Novitalleni käy näin. Laitoin siitä sähköpostia Novitalle ja sain ystävällisen ja pikaisen vastauksen, että lehti on paksumpi kun aiemmat lehdet ja epäilevät, että painossa on tullut jonkinlainen virhe. Saan nyt uuden lehden postissa.

Resorin verran olen pooloa neulonut ja Softy on tuntunut ihan hyvältä langalta neuloa. Saa nähdä millainen tulee. Kokoa S olen tekemässä.

Eilen poikkesin Tarjoustalossa, mutta en ostanut yhtään tarjouslankaa. Vähän jäi kaivertamaan se, että petroolin värinen seiska veikka on poistovärejen listalla ja kun se olisi ollut niin minun värini, mutta ehkä jostain muusta langasta löytyy vastaava. Jemmaan en aio ostaa.

 

Tiistai illan terveisin seijap

PS: Tänä vuonna valmistuneiden neuleiden langan kulutus yhteensä 127 g.