Helmis ihmetteli päivityksessään ajan kulumista, kyllä se vaan juoksee nopeasti. Minustakin tuntuu siltä. Jos ehtii päivittää oman bloginsa, ei ehdi lukea toisten blogeja saati sitten niitä kommentoida. Toisaalta syksyllä on niin paljon kaikkea tekemistä, että tuppaa silläkin jäädä vähemmälle.

Olimme perheen kanssa tänään elokuvissa. Piti käydä katsastamassa kaupungin uusi BioRex, niin ja oli Shrek kolmonenkin hyvä elokuva.

Pingottumassa on Malibuneule. Kohta saan siis prosenttiliikkeen kakkosviikon kulutuksen selville, kunhan kuivuvat nuo kappaleet.

906769.jpg

Tässä on kuva minun käsityöhuoneestani. Ei täällä muuta tule tehtyä, kuin ommeltua ja etsittyä tavaroita. Oikealla (ei siis näy kuvassa) on vielä toinen kirjahylly, jossa on mallilehtiä ja joitain työjuttuja. Vasemmalla olevan pöydän yläpuolella on Sovella-kiskoilla hyllyt. Tuon matkatelevision voisi viedä pois kun ei siitä enää näe mitään. Lattialla olevaan patjaan on nytkin neule pingoitettuna. Yleensä se on täällä yläkerrassa, mutta on isovanhempien vierailun jälkeen jäänyt tuonne ja siellä se on pystyssä hyllyä vasten, eikä häiritse ketään. Saa siis ainakin toistaiseksi olla siellä.

Tänään tein puutarhajuttuja. Nyt olisi naisen mittaista (160cm) Tarhapiiskua jaossa. Olivat vallanneet niin kukkapenkin, että yritin saada muillekukille tilaa.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille, olisikohan minunkin aloitettava omalta osaltani sukkasota. Vielä en ole saanut sukkasatoon sukkia neulottua.