Viime päivityksessä oli kuvattuna viisi kerää tuku-woolia, nyt viidestä kerästä neljä on päässyt puikoille ja joulukalenteri huivi on hyvässä alussa. Edellisen päivityksen kommentteihin laitoinkin, että jos ei ole Ravelryssä, niin voi mallin ostaa myös Titityystä. Silloin sen joka toisen päivän ohjeet tulevat vain liikkeen aukiolo päivinä. 

Tauti on nyt osaltani taitettu, tekemättömät kotityöt töiden ohessa ovat nyt vieneet aikaa ja sen mikä on jäänyt olen halunnut käyttää käsitöihin. Niin, jopa joulukirje on vielä kirjoittamatta. Nyt kuitenkin kuvia joulukalenterista ja pitää tunnustaa lankaostoksetkin, jotka sorruin tekemään Tervakosken Coconutista

Untitled

Ensimmäisen luukun tuotos, värit A, B ja C. Ohjeet tulevat siis joka toinen päivä, melkein haluaisin, että tulisivat useammin. Nämä ovat niin nopeasti neulottu. Mysteeri huivi on aina arvoitus, nytkään ei ollut ihan helppoa valita lankoja, kun ei tiedä mitä tästä tulee. Toisaalta Heidin huivit ovat minun lemppareitani, joten ei hätää.

Untitled

3. ja 4. päivä. Mukaan pääsi väri D, joka minulla on luonnonvalkoinen. Huivin infossa sanottiin, että värin D tulisi olla vaaleahko, joten kotona olevista tuku-wooleista valitsin tämän.

Tänään tuli sitten viidennen ja kuudennen päivän vihje ja olihan se pakko neuloa heti kun tulin töistä kotiin.

Untitled

Puikoille pääsivät värit B ja A. Nyt mietin, että onko väri E tuo edellisen päivityksen kuvissa oleva tumma sininen vai otanko villalanka laatikostani jonkun muun. Väriä tarvitaan vain 34 metriä ja sen tulisi olla aksenttiväri, joka saisi erota muista väreistä selkeästi. 

Mitä sinä olet mieltä? Oikeasti, saa vastata kommenteihin. Hyviä ehdotuksia otetaan vastaan.

Lauantaina kävin Tervakoskella. Oli pakko mennä Coconutiin käymään kun en päässyt sinne keskiviikkona, kun olisi ollut Tekstiiliteollisuuden esittelypäivä. Olisin halunnut nähdä, mitä uutta olisi ollut ilmassa. 

Lankalaihikselle haitaksi oli tämä käynti. Mukaan lähti kolme kerää Tekstiiliteollisuuden Sagaa ja kaksi kerää Austermannin Flokia. Kyllä minä nämä tietenkin tarvitsin, näille oli ihan käyttötarkoitus. Kuitenkin nyt on niin, että nämä painoivat yhteensä 400 grammaa, joten laihiksessa ollaan luvussa - 15 336 grammaa

Aikamoiselta hirvitykseltä nämä ostokseni näyttävät, jos niitä katsoo esimerkiksi tästä seuraavasta kuvasta.

Untitled

Tästä lankakasasta on käytetty 250 grammaa ja jotain valmista on jo syntynyt. 150 grammaa Sagaa odottaa nyt sitten jotain ennalta suunnittelematonta projektia.

Seuraavassa päivityksessä sitten jo toivottavasti nämä tuotokset ja ehka kuopukselle neulotut Hennat ja yhdet sukat, jotka ovat kaikki vielä kuvaamatta.

Untitled

Itsenäisyyspäivän aaton terveisin seijap ja Orvokki (joka katselee hiihtämässä olevaa isäntää)