Joulun aika on mennyt flunssaa parannellessa, nyt pikkuhiljaa ovat oireet helpottaneet ja taidanpa tänään jo uskaltaa pienelle lenkillekin lähteä. 

Joulupukki toi minulle vain yhden lankalahjan, se olikin sitten sitäkin arvokkaampi.

Untitled

Ihana villalankavyyhti Katjun käsistä, värjättynä ja kehrättynä. 

Untitled

Lankaahan on vyyhdissä runsaasti, mutta heti alkuun pääsivät puikoille Katjun Iloranta-kämmekkäät, niinkuin pakettiin oli vinkiksi laitettukin. Joulupäivän aikana tulikin jo valmista, päättely jäi Tapaninpäivän päivänvaloon.

10861037_10206106754731840_8427612669883643478_o

Tämä kuva on isännän tabletilla näppäämä, kun tiesin, että Tapanina minulla ei ole kuvaajia kotona päivänvalon aikaan.

Muu perhe lähti Tapananinpäivänä mummolaan ja minä jäin itsekseni lepäämään ja flunssaa parantelemaan. Se kannatti, nyt on jo paljon parempi olo. Kuopuksen nalle tuli kämmekkäiden kuvausapuun, mutta ei nuo oikein nallen käteen passanneet.

Untitled

 

Untitled

 

Untitled

Malli: Iloranta kämmekkäät 

Lanka: Katjun kehruu ja värjäys 100% villa

Menekki: 37 grammaa

(vielä siis saa tehtyä vaikka mitä)

Puikot: 4 mm

Kotona yksin ollessani "siivosin" koneella kuvakansioita, ja huomasin, että aika monta loppuvuoden käsityötä on jäänyt bloggaamatta. Koitan niitä tässä loman aikana saada blogattua ja laitettua tänne, jotta jäävät muistiin. En ole kaikkea edes Ravelryyn saanut laitettua, ehkä se kuvastaa tätä löppuvuoden kiirettä aikaa meidän perheessä.

Myös itsenäisyyspäivän vastaanottoon liittyviä kuvia koitan joitakin saada tänne näkyviin, niin monelta taholta on tullut viestiä, että kun vaan pikaisesti vilahdettiin.

Oikein hyvää loppuvuotta teille kaikille täällä kävijöille.