Työntäyteinen viikko on takana. Tähän viikkoon on mahtunut paljon iloa. Saimme kolmennen työntekijän meidän vanhustyön tiimiin. Aivan eri vuosikymmenillä olemme , tämän nuoren työntekijän kanssa, syntyneet. Mutta ehkä juuri siitä nuoreudesta ja raikkaudesta olenkin iloinnut. Itsekin koen olevani kuitenkin jo vähän täti-ikäinen.

Toinen ilon aihe töissä. Villasukkia on ihan oikeasti tullut jaettavaksi vanhuksille. Kaukaisimmat kai se pussi joka tul Suomussalmelta ja ensimmäisten joukossa tuli sukkia eläkeläismieheltä, joka oli itse neulonut sukat. Saamme jakaa sukkia ja siinä samalla lähimmäisenrakkautta
. Tuntuu hyvältä.

Kiitos huivikommenteista. Ihanasti ne lämmittävät mieltä. Tuo Malli oli mielestäni niin kiva, että taidan kyllä itsellenikin neuloa samalla mallilla. Väri saisi olla kyllä eri, sillä tuosta väristähän minulla on Revontuli huivi.

Isäntä tuli yöllä Berliinistä. Lankakauppoja ei ollut kirtänyt, mutta neulekirja tuliaisen sain klikkaa. Myssyohjeita olisi nyt saksan kielellä. Puikkojakin oli katsellut tavarataloissa, mutta kaikki olivat Prymejä ja jätti sitten ostamatta.  Addeja kun oli etsinyt.

Naapurin Riinalle lupasin neuloa sukat. Toivottavasti nämä ovat neljäsluokkalaiselle sopivat.

DSC07015

Silmukoita 44
Lanka: seitsemän veljestä raita
Menekki: 79 g
Puikot: 3,5,  bambu sukkikset