Edit:Korjailin kirjoitusvirheitä.

Tänään vietettiin  Merjan nimipäivää. Siitä sain kimmokkeen vihdoinkin lähteä tutustumaan naapurikunnan käsityöyrittäjään ja hänen lankatarjontaansa. Olin toki jo netissä ihaillut kaikkea tuota lankojen kirjoa, mutta eihän se ole sama.

Kuitenkin unohdin kameran kotiin, joten kännykkään oli tyydyttävä, ja nyt en sitten tiedä miten ne kuvat saisin tuolta puhelimesta koneelle. Jotkut langat kuitenkin jo suorastaan huusivat päästä mukaani. Niistä sitten sain kotona kuvatkin.

546400.jpg

Sinisävyinen lanka on minulle itselleni, tosin Vilmakin haluaa jotain siitä, lanka on mohair/viskoosi/akryyli sekoite nimeltään Peacock. Toinen lanka on nimeltään Clementine silkki/tekokuitu/mohair/puuvilla sekoite. Siitä pitäisi saada lahjahuivi toukokuulle. Malli on vielä hakusessa.

546406.jpg

Sitten on tämä ihanaakin ihanampi villa. Tein ensimmäisen Kirini samanvärisestä villasta, joka oli puolta paksumpaa. Sen jälkeen en ole Tallinnassa käydessäni onnistunutkaan löytämään samaa väriä. Nyt tässä on 200 grammaa ihanaa ohutta lankaa. Saa nähdä mitä ja koska tästä syntyy. Halusin sen kuitenkin ostaa, kun sitten sitä ei taas saakaan kun tarvitsisin.

Merjalta lähti mukaan myös lankoja arvottavaksi Tapion kaupan reissulla kahden viikon päästä lauantaina.Uskon, että niillä langoilla tulee kolme Päntäneelle lähtevää onnelliseksi. Minä ainakin ottaisin heti sellaiset... Eipäs kerrota kuitenkaan enmpää.

Tapion kaupan reissulle on vielä tilaa, neulomolaiset eivät täytä bussia kokonaan. Bussiin mahtuu vielä 18 lähtijää. Tällä hetkellä näyttää, että matkan hinta on 21,25 euroa/hlö, ja laskee aina kun yksikin lisä ilmoittautuminen tulee. Jos haluat siis viettää äitienpäivän aattoa neulovassa seurassa, niin laitapa sähköpostia minulle.

Oiken levollista viikonloppua kaikille,
täällä paistaa vielä aurinko, vaikka tuuli onkin aika kova.