Uusi yritys!

Olin jo kirjoittanut aika pitkä sepustuksen ja onnistuin kaiken sen kadottamaan. Kone ei ole tuttu ja niin pois päin...

Tällä hetkellä en tiedä kuinka kauan on Heimolan blogin pidossa hiljaisempaa. Niin kuin Minna kommentissa kertoi, meidän koneemme irti sanoi työsopimuksensa perjantaina ja on huomenna lähdössä hoitoon. Isännän työkone vain piipahtaa kotona iltaisin, joten tämä on ylellisyyttä, että minä saan nettiaikaa.

Lasten kesäloman kaksi ensimmäistä viikkoa kuluu uimakoulussa kulkien. Sinä, blogiystäväni, jos näet uimahallilla klo 10-11 neulovan tai virkkaavan äiti-ihmisen kahviossa, se olen minä. Tulethan sanomaan hei. Huomenna aion kyllä poiketa Coconutissa, sillä tarvitsen sieltä jotain, ihan koko aikaa en siis ole "valvontapaikalla".

Ufoihinkaan en ole hautautunut. Eivät ne tosin ole kovin edenneetkään. Loppuviikosta tein Oskarin opelle sukat Hepsin ihanalla ohjeella ja nyt olen tehnyt kaikkea viikonlopun Lähetysjuhlille, myytäväksi oman seurakunnan pöytään. Kuvia laitan sitten kertaheitolla kun tuo oma kone palautuu.

Koska ufot on jo kuvattu vuodatuksen galleriaan niin laitan tänne kuvat ja linkin fufoilu blogista tänne.

619875.jpg

Luulin, että tämä ei ole ufo kun kesäkuu alkaa, mutta vielä se on pingoittamatta.Olisiko tämän illan homma?

619868.jpg

Tässä sukkaufoni. Tuo Nalle-colorista neulottu sukka joutuu purkuun. Liian isot puikot, löysä käsiala ja ärsyttävä värejen asettuminen. Vasemmassa reunassa olevan sukan parin aion tehdä. Se on vielä aloittamatta, mutta löysin ohjeen siihen. Lyhyt vartisia on molemmat sukat valmiina, mutta vain viimeistely puuttuu.

619888.jpg

Tämä ylösalaisin neule on kanssa melkein valmis. Kyllästyin vuosi sitten pelkän sileän neuleen neulomiseen ja aloitin helmaan pitsineuleen. En siitä sitten tykännytkään ja kesken jäi. Saatanpa neuloa sileänä neuleena lopuun. Lankana on Novitan Suvi.

619896.jpg

Tässä huivissa en osaa päättää joko koko riittää. Lisäksi, koska olen mallia muokannut  alkuperäisestä, haluaisin myös reunaan jonkun kivan neulemallin, enkä tuota ohjeessa olevaa.

619880.jpg

619883.jpg

Haarukkapitsi juttuja on menossa kaksi. Vaalenpunaisesta piti tulla huivi joka muuttui hihattimeksi ja nyt mietin saanko sitä sittenkin purettua. Tuo tohtorinnan huivi raita-veikasta voisi olla pingotettuna jo hyvän kokoinen.

619870.jpg

Isännän Samos-neule ei ole ufoutunut, vaan on jatkuvasti silmissä samoin seuraava mohairjakkuni on aktiivisesti aina silloin tällöin työn alla.

619893.jpg

619900.jpg

Myös tämä Sagittaria on työn alla aktiivisesti.

619890.jpg

Tämän pusero aloitin viime kesänä Novitan vanhasta Cairo-puuvillalangasta vyötteen ohjeen mukaan. hukun tähän M kokoon. Tuon parittoman Nalle-colorisukan lisäksi siis tämä menee purkuun.

Kauniita kesäpäiviä teille kaikille,
koitan tänään vähän vielä vilkaista mitä blogistaniaan kuuluu.