Tänään on maalattu, tai oikeastaan minun hommani oli harjata vanhaa mallia ja suojata ikkunoita. On tehty jotain sen eteen, että kyläyhdistys saa vähän käyttörahaa. Jaloissa tuntuu, että tikapuita on kiivetty ees taas.

Iltapäivällä oli käynti työterveyshoitajalla ja huomenna lääkärillä, niin saadaan terveystodistuskin työnantajalle. Mukana kaupungissa oli mummi ja lapset. Lankakaupan loppuunmyynnissä poikkesin, mutta Oskari ei jaksanut siellä olla, joten aika nopeasti ilman lankoja lähdin pois. Anttilassa hiplasin vähän Oliviaa, mutta jäi sekin sinne.

Huomenna lapset jäävät mummille ja teen ale-kierroksen ennen lääkäriä, josko jotain työvaatetta löytäisin. Taidan lankakaupassakin poiketa, ennen kuin hyllyt ovat ihan tyhjät.

Kiitos ihanista työhön ohjaavista kommenteista. Tuntuu hyvältä lähteä vuoden tauon jälkeen töihin. Muutaman päivän aikana ehdin käydä joidenkin asiakkaiden luona ja muutamissa laitoksissa. Joillekin asiakasryhmille koen tärkeänä käydä itse kertomassa, että olen lähdössä uuteen. Kaikkien kiertämiseen ei aika kuitenkaan riitä.

Isäntä on matkalla kotiin vihdoin se oma kone mukanaan. Tänään siis ladataan takaisin ohjelmia ja kuvia koneelle, saattaa olla että muiden blogit jäävät lukematta.

Arvonta-aikaa on vielä, kun ei tuo laskuri ole pyörähtänyt yli 90 000. Käykää siis täällä laittamassa jonkinlainen puunmerkki.