Lauantaihuomenta. Nyt näköjään toimii minullakin kuvien laitto välillä vuodatus-flickr. Tässä siis päivitystä kesälomalla valmistuneesta. Wanhan sataman messuilta ostin Kauhavan kangasaitan osastolta Himalya Efsun lankaa boleroa varten. Sain kokeilla siellä olevaa malliboleroa ja yhdessä myyjän kanssa pääsyimme siihen, että minun kokoni tässä vaattessa on S, ja siihen sitten ostin langat. 300 grammaa, oli se määrä, joka tuohon ohjeen mukaan tarvittiin.

Neule oli useampaan kertaan varikolla, kiireellisempien töiden vuoksi ja harmitus oli alkukesästä suuri, kun tajusin, että lanka ei riitä. Onneksi Hilkka ystäväni sitten toi minulle sen puuttuvan kerän käydessään Kauhavalla. Värjäyserä on eri, joten viimeinen mallikuvio on eri sävyä, mutta ei luultavasti haittaa käytössä.

 


 
Mallista pidän kovasti, mutta tulihan tästä aika reilun kokoinen, tämä bolero sai kodin Mirjan vaatekaapista, ja toivottavasti päältäkin. Oli nimittäin aivan hänen värisensä ja näytti hyvältä hänellä. Mallista tykkään ja saanpahan sitten syyn tehdä itselleni uuden.
 

Joustinneule antaisi niin paljon periksi, mutta harmittaa kun valui sitten harteilta kokonaan. Tämä mallihan löytyy Kangasaitan nettisivujen lisäksi Modasta 5/2011.
 
 
Malli: Bolero
Moda 5/2011
Kauhavan kangasaitta
 (kun rullaat linkin sivua paljon alaspäin)

Lanka: Himalay Efsun
Menekki: 340 g
Puikot: 5mm

Pikkuhiljaa varmaankin lisäilen tuonne alkuvuoden bloggauksiin ne kuvat jotka ovat tippuneet pois. Kaiken kaikkiaan vain noin 20 päivitystä on kuvia vailla, mutta kuvat pitäisi löytyä Flickeristä, joten homma ei ole mahdoton. Jostain syystä vaan oli sellainen aika, että minulla ei onnistunut kuvien siirto muuten kuin Vuodatuksen gallerian kautta ja nyt ne sitten ovat kodonneet blogista, mutta eivät tietenkään minulta itseltäni.

Oikein ihanaa lauantaipäivää teille kaikille.