Niin se on kohta heinäkuukin ohi. Kesä on kulunut nopeasti. Viikonloppu edessä, sunnuntaina se konfirmaatio. Toivottavasti nämä yskänpuuskat eivät enää jatku silloin.

Eilinen kaupunki reissu meni hyvin. Oskari sai puhelimen ja sen käyttöä opeteltiin koko ilta. Reppukin tuli kaupanpäälle ja tokaluokkalainen oli tyytyväinen.

771799.jpg

Pitkään tuota puhelimen hankintaa mietittiin. Saldorajat on asetettu ja viihdenumerokielto on olemassa. Opetteluahan se on nyt tuon puhelimen kanssa. Tärkeänä turvana sen koen kun tulevat koulusta kotiin ja ovat keskenään, eikä meillä ole lankapuhelinta. Silloin kun on ukkosen vaara, ei voi tietokonekaan olla jatkuvasti päällä, että voisi skypettää mummolaan. Ja parempi vielä, että tietokoneella ovat vain silloin kun vanhemmat ovat kotona.

Vielä eiliseen kaupunkireissuun. Lankakaupoissa kävin. Tosin niistä ostoksista ei voi laittaa kuvaa. Osa on menossa SNY-pakettiin ja osa lähtee Katiijalle. Malta Katiija vähän odottaa, että saan Fufoilu-palkintosi postiin. (Sovimme Outin kanssa, että minä laitan sen) Ajattelin että en lähde tänään taajamaan, mutta jos Mervillan paketti tulee tänään niin onhan minun pakko lähteä. Olisihan suorastaan lankarääkkäystä antaa paketin lojua viikonlopun yli postin varastossa.

Lapset ovat sopineet, että menevät ruuan jälkeen naapurin maitotilalle. Mikä voisi olla sen ihanampaa kesäpäivän ajankulua, kun kissat ja lehmät. Vilma ihan oikeasti nauttii siitä, että saa luoda lantaa navetassa, mutta nythän lehmät käyvät sisällä vain lypsyn verran.

Kellokukkahuivi etenee kivasti. Tässäkin lankana virolainen liukuvärjätty villa.

771844.jpg


Minun tekisi mieleni lähteä etsimään mustikoita, mutta kunto ei vielä anna myöten. Toivottavasti tänä vuonna saan niitä kuitenkin kerättyä, viime vuoden sato oli niin surkea.

Oikein hyvää heinäkuun viimeistä viikonloppua kaikille!