Huomenna on parittoman viikon keskiviikko ja Poikkeus-Neulojat kokoontuvat. Heinäkuun on Poikkeus kuitenkin kiinni, joten neulojat ovat ottaneet paikakseen Turengin Aseman terassin.

Klo 17 on ollut se aika kun yleensä on aloitettu, mutta kyllähän sitä aikaisemminkin voidaan aloitella, etenkin kun joukossa on joitakin junalla kulkijoita. Junien aikataulut ovat Helsingistä 15:19 lähtevä on Turengin asemalla 16:28 ja Tampereelta 15:37 lähetevä taas Turengin asemalla 16:31. Itse en pääse huomenna, enkä seuraavallakaan kerralla mukaan, mutta lähtekäähän innolla liikkeelle.

Kesän ruokalista löytyy täältä, jos vaikka ihan ruokaa haluaa. Kannattaa muutenkin tutustua Turengin aseman nettisivuihin, jos vaikka täällä päin liikkuu ja tekee mieli hyvää ruokaa. Myös kokouspaikkana ihan syksyä ajatellen asema on kerrassaan upea tai joku työporukan virkistymispäivä, kivaa yhdessä oloa ja tekemistä ja sitä hyvää ruokaa.

Pirjohan järjesti keväällä yhteisöllisiä käsityöiltoja asemalla, ja niistä voi käydä Pirjon blogissa lukemassa. Kuvissa näkyy hiukkasen aseman sisämiljöötä.