Kuusi päivää Kiipulassa Aslakissa on takana, nyt ollaan kuntoutuspäivissä Aslakin puoli välissä.

IMG_0200

Kauniita syysaamuja.

IMG_0201


IMG_0202

Luennoilla, ryhmätyöskentelyssä ja liikunnassa ei ehtinyt, eikä malttanut kuvata mitään. Enkä tietenkään kyllä lupiakaan olisi niihin kuviin hoksannut pyytää, joten nyt muilla kuvilla mennään.

IMG_0203

Eivät ole hullummat näkymät kuntosalin ikkunastakaan.

Tiistaina kun muu ryhmä oli vesijumppaamassa minä tein kivan metsälenkin ja torstaina vesijumpan aikaan tein pyörälenkin liukkaalla tiellä Turengin keskustaan, jonne keskiviikkona oli avattu PopUp puoti, jossa on kaikkea ihanaa. Nyt lähiseudun ihmiset, teitä saatan saattaa kiusaukseen.

IMG_0204

Ihania Kirsin värjäämiä lankoja.


IMG_0205

Ennestään tuttuja lankoja...

IMG_0206

Lakkeja ja ponchoja...

IMG_0207

Ommeltuja ponchoja, tunikoita, liivihameita ja hameita...

IMG_0208

Tekstiilejä kottiin ja tuubihuiveja taustalla.

IMG_0209

Minun mukaani puodista lähti inkivääri herkkuja ja kaksi neulojalle "välttämätöntä" apuvälinetta, sormeen laitettava kerroslaskuri ja led valolla varustettu mummonsilmä eli langan pujotin.

Lankalaihissaldoani puoti verotti 150 grammaa perjantaina kun kävimme siellä isommalla porukalla. Ostostani en teille nyt näytä, sillä siitä tulee yllätys. Lankalaihiksen saldo on nyt siis 7851 grammaa. Vähän se paranee kun saan blogattua Aslakin aikana neulomani ja jo valmiiksi tulleet neuleet.

IMG_0199

Alkava viikko tulee olemaan täynnä toimintaa ja saattaa olla, että en juurikaan pääse koneelle ennen perjantai iltaa, ja silloin olisikin sitten tarkoitus blogata jotain Tampereen kädentaidot messuista.

DSC03984

Eilen veimme kynttilät isän haudalle ja ilokseni huomasin, että pyhäinpäiväksi viemäni Clas Ohlsonin hautakynttilät paloivat vieläkin.

Tänään on vietetty isänpäivää omalla väellä ja kävimme tarkistelemassa Metsäkylän navetan aasit ja alpakat ja syömässä pannukaut Leivintuvalla, jossa gluteeniton versio on luontaisesti gluteeniton, joten sain itselleni sopivan vaihtoehdon.


DSC03995

DSC03994

Isänpäivän illan terveisin seijap