Pitkästä aikaa on saatu jotain valmistakin täällä, siis jotain jota on tehty käsillä. Onhan muutakin tehty joulukirjeet saatiin ajoissa lähtemään ja jotain lahjojakin saatu hankittua. Neuloja ystäville en nyt kortteja tänä vuonna saanut laitettua, olisin niihin halunnut vähän panostaakin, mutta toisella kertaa ja onhan sitä muitakin muistamisen hetkiä kun joulu.

 

Vilma sai pipon noista Novitalta saaduista langoista, kovasti tyttö tykkää tästä ruskeasta. Lankaa kului reilu kerä. Nyt on vajaa kerä odottamassa miksi saa tulla. Tosihan on, että 10 mm puikoilla neulominen ei ole minun juttuni. Nopeastihan tuo valmistui, mutta kivempi on silti nitkuttaa vähän kauemmin pienemmillä puikoilla. Tärkeintä on kuitenkin, että neiti tykkää.

Vilman pipo

Malli: Novita talvi 2011

Lanka: Crystal

Menekki: reilu 100g

Puikot: 10 mm

Lanka saatu palkintona Novitalta ET-lehden lapaskilpailun lukijakilpailun äänestyksen voitosta.

Pidempään on ollut puikoilla sukat Vilmalle ja niistä tuli pikkuisen isot, kun ei neidin jalka kulkenut minulla koko aikaa mukana.

Malli: Oma, Suuren käsityölehden sukkakilpailuun lähetetty malli.

(silmukoita 11 puikolla)

Lanka: Novita 7 veljestä ja 7 veljestä Polkka

(langat Novitalta kiitoksena tutkimukseen osallistumisesta)

Menekki: turkoosia 120 g, Polkkaa 80 g

Puikot: 3,5 mm

Ihan eivät ole värit oikeat, mutta kun ei päivänvalon aikaan ehtinyt kuvaamaan.

Vielä kuvaa Vilman bolerosta. Vilma osti syksyllä itselleen ihanan hihattoman juhlamekon, ja jotta voi laittaa sen huomiseen joulujuhlaan tarvitsi jotain olkapäille.

Pirkko Wetterhoffilta antoi vinkin tämän boleron toteuttamiseen. Arvaatkos miten tämä on toteutettu. Voisi olla vaikka arvaamiskilpailun paikka. Jos Pirkko täällä kurkkii, niin ei saa osallistua tähän kilpaan.

Tekeeköhän tämä kuva liian helpoksi arvaamisen? Lankaa kului 19 grammaa ja lankana on Austermann Kid silk. Se on siis Wetterhoffilta ostettu.

 

Mitään erityistä en palkinnoksi arvaajalle lupaa, mutta uskon, että jotain täältä lankavarastoistani lähtee matkaan, kun joku arvaa ihan oikein. .

Seuraavan kerran ilta-aikaan luulutavasti ehdin koneelle torstai-iltaan joten jos vaikka sinne saakka arvailtaisiin.

 

Jouluviikon terveisin seijap.