Olipa tänään mukava tulla kotiin. Jumppa oli tiukka ja tehnyt tehtävänsä, mielessäni oli ajatus, olisiko Meemun lähettämä arvontavoitto jo tullut, lupailihan hän sitä kommentissaan. Oli se tullut. Kiitos Meemu suuresti. En ollut ajatellut, että paketti jäisi sinulta lähettämättä. Vaikka on kerran kyllä käynyt niinkin, että olen voittanut arvonnassa, antanut osoitetietoni ja silti pakettia ei koskaan tullut, eikä henkilöstä kuulunut mitään, mutta eipä tuosta mitään.

1287276.jpg


Paketissa oli kerä Amoria ja Latte pussi, sekä ihanan keväinen kortti. Nämä saivat hyvälle mielelle. KIITOS, vielä kerran. Itse asiassa vasta nyt tajusin miten hyvin tuo Amor sopii uuteen talvitakkiini. Sen kanssa ei ole ollutkaan sopivaa kaulaliinaa.

Niin ja sain jotain muutakin postia. Sain vapaalipun tänne. Olin kyllä huomioinut nuo messut, mutta ajattelin että en lähde. Taidanpa sittenkin lähteä.
Täytyy lukea almanakkaa tarkkaan, taitaa siellä olla vielä tilaa jos oikein muistan.

Jämälankasukat ovat tänään lähteneet postin matkaan. Jännittää mitä saaja tykkää.

Nyt lähden nautimaan kupillisen Lattea ja taidan sen jälkeen keriä villalankaa Revontulta varten, niinpä niin Tuija, samaan tulokseen tulin minäkin. Se on oivallinen matkakäsityö.