Niin se sitten alkoi tämä vuosi kuumetaudilla...

Keskiviikkona oli ihana aloittaa uutta työvuotta, mutta illalla sitten alkoi tauti tunkea päälle, ja eilen aamuna puoli-istuvassa asennossa nukutun yön jälkeen olinkin kuumeessa. Räkää riittää ja lämpö seilaa alilämmöstä lämmöm puolelle. Harmittaa.

Loppiainen oli takoitus viettää opiskelutovereiden diakonia vihkimyksessä, mutta jää nyt sitten väliin. Minulla olisi ollut palvelutehtäväkin tuossa messussa (jumalanpalveluksessa), mutta sen hoitaa nyt joku toinen. Vihkimyksestä on uutisoitu aika monessa kanavassa, eikä aina ollenkaan oikein. Jyväskylän seurakunnan nettisivuilla on lähinnä oikeaa tietoa. Diakonia-ammattikorkeakoulusta Pieksämäeltä valmistuvat hakevat yleensä vihkimystä Kuopion piispalta, Helsingistä valmistuvat Helsingin piispalta jne. Eivät siis kaikki Diakonia-ammattikorkea kouluista valmistuvat hae vihkimystä Kuopion piispalta. Eikä myöskään kaikkia vihkimyksiä diakonian virkaan suoriteta Pieksämäellä niinkuin tästä ylen jutusta käsittää.

 

 
Tauti on ollut tiukassa, juurikaan en ole jaksanut edes neuloa, mutta illalla oli kuitenkin Vilman neuleen sovituksen aika.
 
Sytomyssy kampanja on ponkaistu läyntiin Kanta-Hämeessä. Ensimmäinen myssyjen vienti päivämäärä on ystävänpäivänä. Sytomyssy blogista voi käydä lukemassa lisää. Toivoisin myös, että te Kanta-Hämäläiset myssyjen tekijät kysytte minulta tunnuksia tuonne blogiin, niin pääsette itsekin päivittämään omia myssyjänne. Tulee varmasti kaikki myssyt laitetuksi näkyviin, ennen niiden vientiä sairaaloihin.

Nyt ei enempää tällä kertaa. Peti jo taas kutsuu.


Muoks 6.1.2012
Olipa tuo Ylen linkissä oleva tieto muutettu lähemmäs oikeaa. Sieltä oli otettu pois sana Suomen. Meni siis perille, kun laitoin palautetta, että muuallakin on diakoniavihkimyksiä.
Riitta, enpä osaa vastata. Kuuluu johonkin Jyväskylä alueseurakuntaan, niin voisi löytyäkin toimintapaikkana.