Huomaan olleeni liikenteessä käsityöliikkeissä, niistä mitään kertomatta. Jos nyt jotain tuolta kuvien kätköistä löytäisin jo viime viikolta.

Äidilläni oli kova halu päästä neulomaan niskasta aloitettua kolmiohuivia, joten käväisin Wetterhoffilla hakemassa hänelle puikot.

Myyntitiskillä huomasin Kehräten, kutoen ja ommelle kirjasia myynnissä ja pakkohan tuollainen oli kotiin ostaa. Vielä en ole ehtinyt siihen tutustua.

Lontoon ostoksia on sitten tämä enkelikirja. Tämän ostin I knit Londonista. Kauppias oli varmaan koko reissun vähäsanaisin asiakaspalvelija, vaikka isäntä yritti miestä jututtaa, ei hän juurikaan puhellut. Vastasi vain yhdellä sanalla. Joka tapauksessa kirjaan olen tosi tyytyväinen ja sain sen ostetuksi ja maksetuksi.

Loopista ostin huivilangan, 100% superwash merinovilla 100g/768 metriä. Väreissä oli siis varaa valita.

Toinen Loopista ostamani lanka oli Berroccon Ultra alpaca, värinä blueberry mix. Jatain kaunista tästä kin olisi tarkoitus tehdä.

No eilen sitten taas tuli käytyä Wetterhoffilla. Olin saanut tekstiviestin että  aikaisemmin sinne viemäni Riimingan kassi oli palautettu korjattuna. Sitähän sitten piti lähteä hakemaan. Tuntuipa taas hyvältä kun ihan oikeasti kassi oli korjattu ja sitä pääsi käyttämään. Siis kassi on sellainen olkapussi, johon mahtuu kaksi kännykkää, rahapussi ja kaikki avaimet. Muutama viikko ilman kassia oli pitkä aika. Kiitos Riimingan tytöt ja kiitos Pirkko Wetterhoffilta.

Kyllä sieltä Wetterhoffilta sitten tarttui mukaani pipolangat. Uusi musta takkini on niin musta, että jotain piristystä kaipaa. Punta yarns, Merisoft space dyed on lanka ja siihen kaveriksi Austermannin Kid silk. Näistä tulee Baskeri joka löytyy uusimmasta Novita-lehdestä. Siinä baskeri on tehty Purosta.

 

Novitasta sen verran, että maanantai-iltana lehteä lukiessani löysin nimeni Susanne Ranta-Kiiskin kirjoituksesta. Siellä oli vielä kiitokset kesäkuun reissusta. Tuntui oikeasti hyvältä, siis ne kiitokset. Lehdessä oli kivoja mallejakin, muutama villatakkikin, mutta kun minulle tuppaa tuo Seiskaveikka olemaan liian lämmin neuleeksi, niin taitaa jäädä tekemättä.

 

Huomenna reissaamme mummolaan viikonlopuksi, talvirenkaat on vaihdettu ja ensi lumi satoi täälläkin tänään. Saas nähdä kuinka Äänekoskella on paljon lunta.