Lapaslankoja oli kasassa 1022g. Päätin että kolme lähimmäksi arvannutta saa jotain pientä. Kyllä huomaa että neulojista on kyse, niin moni arvasi kerän tarkkuudella (=50g tarkkuudella).

Lähimmäksi kuitenkin osui Tainuli arvaus heitti 18 grammaa. Seuraavaksi Helmis, joka arvasi 23 grammaa vähemmäksi tuon määrän. Kolmas oli Merie 37 gramman ylityksellä.

Aika hauska tilanne. Tainuli on ennenkin voittanut arvonnassani. Merie voitti eilen kanssani Orvokin arvonnassa. Helmis ei ennen ole sattunut haaviin.

Edit:
Minnie kiitos oikolaskusta. Maarunen, Sonja ja Marja laittakaa myös yhteystiedot. Olin kirjannut Marjan arvion 1075g, enkä niiinkuin hän oli arvannut 1055g. Etsin virhettäni sillä minulla oli mielikuva siitä että arvaus oli tosi lähellä. Maarusen kohdalla iski lukihäiriö en osannut lukea enää uudelleen kirjaimin kirjoitettuna kiloa. Sonjan luin väärin, nyt oli minulle liikaa lukuja perjantai-illalle.


Laittakaahan sähköpostiin osoitetta, niin lähettelen teille alkuviikosta pakettia. Laittakaa tosiaan sähköpostina osoite vuodatuksen sähköpostiosoitteet eivät ainakaan minulla tule perille.

362109.jpg

Tässä vielä Vilma onnittelee teitä säteilevästi. Kuva on otettu vesisateisena uudenvuoden aattona.