Tuntuu hyvältä, että on perjantai. Toisaalta ei, kun isäntä on taas huomenna lähdössä reilun viikon reissuun. Toisaalta kun aika menee niin hurjan nopeasti, niin pianhan tuo on taas takaisin.

Torstaina oli viimeinen työnohjausreissu Tampereelle ja työnohjaajani sai lovikat Purosta.

Langan ostin tumppurekasta lauantaina. Siellä oli myynnissä lapaspaketteja, joissa oli langat ja puikot, mutta kun en puikkoja tarvinnut niin ostin vain lankaa halvalla. Tästä lankasatsista saan vielä toisetkin samankokoiset lapaset.

Seuraavista lapasistahan tulee sitten paljon kirkkaammat, sillä siihen jäi Puro metsän vaaleammat värit.

Malli: Puro lovikat Novita

Lanka: Novita Puro (väri metsä)

Menekki: 89 g

Kirjailuihin vanhaa Seiska veikkaa

Puikot: 7

Kamerassa on tieten ollut isäntä.

Jokin aika sitten voitin Kimmelvillan arvonnassa röyhelöhuivi langat ja puikot. Vilmalle valmistui ensimmäinen röyhelöhuivi.

Ensimmäisen kerran olen neulonut röyhelölangasta 2007 ja siitä asti onkin ollut taukoa. Tämä oli kahden illan tv neule ja neiti tykkää huivistaan. Nyt toinen voittamani lanka onkin Vilmalla ja hän neuloo siitä toisen huivin itselleen.

Vilman röyhelöhuivi

Lanka: Fancy Twist

Menekki: 100 g

Puikot: 5,5

Täällä pakkanen paukkuu lähes -30° ja leivinuunissa on tulet iltaisin. Päälleni otin Pelson villalangasta neulotun neuletakin. Takki on ollut minulla jo tosi kauan ja malli on leveä ja iso, sitä ei juurikaan kehtaa kodin ulkopuolella käyttää. Olen miettinyt, että 15 vuodenkaan jälkeen ei tässä ole juurikaan nyppyjä ja hento lampaan tuoksukin tulee kun tarkaan haistelee.

Löytyipä koneelta kuvakin tästä neuleesta. Ajatukseni on, että purkaisin tämän ja tekisin tästä langasta jonkin uuden jota tulisi käytettyä myös kodin ulkopuolella.

 

Pakkasperjantain terveisin seijap