EDIT:
Kiitos Anne ja Ullamariella. Tämä taisi olla mac-problematiikkaa. Avasin Safarilla ja sain tulostettua myös kaaviot. Annen sähköpostiohjeen otan  käyttöön, kun pitäisi tuota lontooksi neulomista opetella. Kaisa, kyllä minä yleensä käytänkin  esikatselua. Nyt taas siivoamaan.


Kiitos teille kaikille, jotka olette käyneet kylässä, vaikka emäntä onkin ollut kovasti hiljainen. Töissä on ollut kiirettä ja iltajuttuja ja kun olen tullut kotiin olen lähes kaatunut sänkyyn. Kodistakin näkyy, että vain kääntymässä olen käynyt. Niin ja olihan keskiviikkona neuletapaaminenkin.

Lapset ovat olleet syyslomalla keskiviikosta ja isännällä on ollut lomapäiviä. Tänään pidän itse yhden rästissä olleen vapaan. Tiedossa siis siivoamista. Nyt ensin aion kuitenkin kuvata valmistuneita jotta saa niistä kuvaa iltasella.

Arja ja Marsu kiitos. Arvontavoiton loppuosa tuli perille. Hienoa yhteistyötä.  Annen revontulihuivia ajattelin aloittaa uusilla pitsiaddeilla, mutta tulee ongelma. Kun alan tulostaa sitä Ullasta, eivät kaaviot tulostu. En ole ollenkaan vielä ehtiä perehtyä asiaan enempää. Osaisio joku sanoa suoralta kädeltä mitä pitäisi tehdä?

Vielä yksi asia, jota en malta olla kertomatta. Sain tuttavalta sähköpostia Näpsäkkäät näpit blogi löytyy täältä. Siellä kerrotaan muunmuassa minkälaisia paketteja lähtee erilaisiin avustuskohteisiin Näpsäköiden näppejen kautta. Onnea ja siunausta haluan toivottaa uudelle blogille ja sen takana oleville henkilöille. Tekevät hekin hienoa työtä.

Nyt on kyllä pakko ryhtyä siivoamaan. Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille!