Tässä nämä ticotico sukat nyt ovat jalassani. Itse asiassa ovat olleet koko päivän ja pysyneet aivan napakasti, facebookissa moni sitä kyseli ja ihmetteli, kuinkahan mahtaa käydä. Kuvassa oleva maton pätkä on mummolan mattoa, jonka katkaisin reiän  kohdalta. Käy hyvin kuvausalustaksi.

 

 

Reilusti yli polven ylettyvät nämä sukat.ticotico sopii mielestäni hyvin tähän malliin.

Kerros vaihtuu sisäsivulla ja kavennukset tulevat pohkeen taakse, niinkuin tästä kuvasta näette. Katju kyseli ohjetta näihin, sitä ei ole vielä kirjoitettuna, muistiinpanoja kummemmin, mutta mallihan on siis helppo. Mietin tarjoaisinko mallia ihan Novitan lehteen. Ottaisivatkohan? Raitalanka antaa vähän mielenkiintoa, muuten varren neulominen on tosi hidasta.

Tänään on lepopäivä kaikesta turhasta. Tietää olleensa hoitajan hommissa, yhtenä päivänä tein tuplavuoron, kun iltavuorolainen sairastui. Eipä olisi ollut pakko, mutta teinpä kuitenkin. Vähän se kostautuu väsymyksenä. Huomenna ihmettelen opinnäytetyö asioita ja maanantaina piipahdus Jyväskylään EA2:n merkeissä. Tai eihän tuo piipahdus ole vaan pitkääkin pitempi päivä. Sitten taas tiistaina aamuvuoro kutsuu.

 

Ostin elokuussa pitkän harkinnan jälkeen meille kompostorin. Nyt viikolla huomasin, että se mokoma on rikki saranastaan. Otin siitä kuvan ja laitoin sähköpostia Biolanille, saa nähdä mitä vastaavat.

 

Viiden vuoden takuuhan näillä on. Mielenkiinnolla odotan vastausta. Kuulin, että eräässä ystäväperheessä on käynyt samalla lailla, mutta eivät ole ehtineet/jaksaneet antaa palautetta.

 

Oikein rauhaisaa viikonloppua teille kaikille täällä kävijöille.