Voisiko maanantai ja näin ollen koko viikko alkaa paremmin?

Ihan ensiksi kiitoksia rovaniemi lapasten kommenteista. Minä tykkään itsekin niistä. Niinhän se on kuten Villanne sanoi, ennen on tehty ohuemmilla langoilla ja pienemmillä puikoilla, mutta minulla tuppaa silti tulemaan pitkät. Nelmin kommentissakin on viisautta, kun ennen tehtiin lapaset kädessä kaikki pihalla, on tarvittu "käyntivaraa"

Lähdin viemään Vilmaa eskariin käydäkseni samalla postissa hakemassa Marin minulle lähettämän paketin. Tiesin että Tarjoustaloon tuli viime viikolla Teddyä niitä värikartasta puuttuvia värejä, ja kun kerran oli muutakin asiaa sinne niin lankahyllyille oli mentävä. Viimeiset siniset Teddyt lähtivät minun mukaani. Ostin 8 kerää, kyllä niistä pitäisi saada ihan kiva neule itselle. Ne uudet vihreä, sininen ja vanha roosa olivat kaikkia ihania värejä.

Postissa oli ihana paketti Marilta. Kotipostilaatikossa oli kirjekuori euroteamilta. 144 kpl käsityönauhoja ja lasku niistä. Niin, olette ihan oikeassa, juurihan niitä tässä reilu viikko sitten tuli se 144 kpl. Soitin firmaan ja maanantain kunniaksi saan pitää kaikki nauhat ja repiä tämän jälkimmisen laskun. Nyt on sitten ainakin seuraavaksi kahdeksi vuodeksi syy pitää blogi vuodatuksessa, kun pitää 288 käsityötä nimikoida noilla nauhoilla. Kääntyi tämäkin asia loppujen lopuksi oikein päin.

En halua ollenkaan lankahamstereita kiusata, mutta pakko on laittaa kuva tänne. Muistiin tulevat samalla nuo lankaostot.

389864.jpg

Mutta, ei se posti päivä tähän loppunut. Mummolasta oli tullut mieluisaa sähköpostia. Niinpä laitoin sen Modan tarjouksen eteenpäin. Kiitos Mummo ja Tuta ystävänpäivälahjasta.

Sormet syyhyävät Teddyn ja Samoksen kimppuun, mutta yrittäisinkö saada yhden keskeneräisen ensin valmiiksi?