Vajaa viikko on kulunut siitä, kun kävin Tuulan kanssa Toikalla. Eilen sain kuvattua Toikan tuomiset joten nyt olisi sitten aika varmaan muillekin näyttää mitä tuli hankittua.

IMG_3871

Pystyrukki kahdella polkimella, kehräävien ystävien suosituksesta, juuri tämä merkki ja malli. Mukana tulee siis kantokassi. Villaa ostin jemmaan kaksi pussukallista. 

IMG_3872
 

Kun avaan kassin niin Tilda näyttää tältä. Hyvin siis asettuu kuljetuslaukkuunsa ja uskon, että kun meidän autojen takaboxit mitataan kitaralaukkujen mahtuvuudella, niin kyllä tämäkin laukku sinne mahtuu.

IMG_3875

Tässä Tilda on kehruu valmiina. Pikkusen olen jo kokeillut, niinkun rullasta näette. Helpoimmalla mahdollisella tavalla kuitenkin. Vironvillaa löytyi nimittäin pieni nöttönen hahtuvana ja siitä sitten tuon "lanka"määrän sain aikaiseksi. Tutustumisaikaa ja opettelua täytyy tämän ihanuuden kanssa varata, nyt sitä ei juurikaan ole. Huomenna on kuopuksen konfirmaatio ja vaikka huomenna illalla ei vieraita tulekaan niin on kuitenkin tekemisiä, kun saadaan neiti kotiin 11 päivän leiriltä.

Toikalta ostin myös kolme värikarttaa, jotta osaa hahmottaa värit oikein, jos joku kerta lankoja tilaa netin kautta.

IMG_3868

Merino luxissa on puolet merinovillaa ja puolet tencel kuitua.Tencel on selluloosamuuntokuitu ja, siitä myyjä kertoi, että se on  valmistusprosessi on ekologisempi kuin muilla selluloosakuiduilla. Lankana tämä merino lux oli ihanan pehmeä ja silkkisen tuntuinen. 

IMG_3866
Tässä Tencelin värikartat, tosi kauniita.

IMG_3867

Bambun värejä oli sitten vähemmän, mutta kaunnita nekin kaikki.

Tänään neulotaan Turengin asemalla. Sinne minäkin suuntaan tässä jossain vaiheessa. Tilda ei lähde kanssani asemalle, mutta eilen bloggaamani liian iso tunika lähtee. Katsotaan josko se sopisi jollekulle. Tosiaan klo 17 aloitetaan ja iltaan asti ollaan jos ehdit lähteä meitä vilkaisemaan niin tervetuloa. Ravintolan keittiö menee kiinni klo 18, mutta kahvia, juomia ja pikkusyötävää on saatavilla senkin jälkeen.

Tänään tuli uusi Novitan lehti, pikaisen selailun jälkeen en osaa siitä vielä mitään sanoa. Novitan logo oli vähän muuttunut ja uusia lankoja oli tullut, kaupoissa niitä jo onkin vilahdellut No. Mainittuna oli myös Novitan ja Yhteishyvän yhteinen huivikilpailu. Novitan uutisissa ei kilpailua vielä näy, mutta Yhteishyvän sivuilla se on kerrottuna. Minulla on yksi huiviajatus olemassa, mutta sitä varten pitäisi ostaa Novitan lankaa, hmmm...

 

Keskiviikon terveisin seijap