Tällä viikolla asiat eivät menneet ihan niinkuin oli suunniteltu, tuli eiliseksi eläinlääkärireissu. Näitä maalla asumisen varjoseikkoja, siis Orvokin tauti. Muutama yö meni kuunnellessa kun koiraneiti kutisi eikä rauhoittunut nukkumaan, kuumuuden piikkiin ei enää sitä tahtonut laitaa. Käynti Helmessä ei ollut turha. Orvokki oli sairastunut syyhypunkkiin eli kapiin. Täällähän me asumme kettujen, supien ja mäyrien kanssa samoilla alueilla ja naapurin koirilla jo keväällä tauti oli, siksi olin aika herkillä. Nyt on Orvokki lääkitty ja varmasti paranemaan päin.

Kotoa olen matot kerännyt ja vien ne huomenna Suvituuleen pestäväksi. Onneksi en ollut niitä käynyt vielä itse pesemässä. Tuleepahan kerralla puhdasta. Koiran karvoja imuroidaan toistaiseksi joka päivä.

Kiitos kaikista keeppi kommenteista, oli niitä jälleen ilo lukea. Keeppi saattaa päästä eteenpäin, sillä en tiedä osaanko itse sitä käyttää. No, aika näyttää.

 

Tänään isännän soittotunteja kuunnellessa sain vihdoin nuttuun ommeltua napit. Matti lähti kiltisti poseeraamaan, kun nuttu oli minun tyttönukelleni iso.

Omenapuussa kiipeily ei tietenkään ole kovin turvallista, mutta sieltä katsellaan. Dropsin Delight oli hyvä lanka neuloa, mutta ei purkaa. Joten pitää saada kerralla onnistumaan.

Malli: Dropsin Pyöreäkaarrokkeinen takki

koko: 1/3 kk

Lanka: Drops Delight

Menekki: 86 g

Puikot: 3

Napit: jemmasta kotoa

Tämä nuttu jää toistaiseksi kotiin lahjalaatikkoon ja nyt sitten puikkojen ääreen ja tikuttamaan Fabel-jakkua, vielä en ole ehtinyt tänään neulomaan ja kello on jo paljon.

 

Heippa vaan.