Siltä varalta, että meidän verkkoyhteytemme jostain kumman syystä taas katkeavat, nyt seuraa kuva pläjäys.

765687.jpg

Tästä entisestä ufosta en ole laittanut aiemmin kuvaa. Valmistunut  jo joskus kesäkuun puolella.
Malli:Ullan ylösalaisinneule
Lanka: Novitan Suvi
Menekki:420 g
Puikot:3,5 addin pyöröt

Tässä huivi, joka oli mukanani riparilla.

 765693.jpg

Malli: Ullaneule 2/2007, Minttumaari
Lanka: virolainen liukuvärjätty villalanka
Menekki: 127 g
Koko: niskasta alakärkeen 72 cm,  leveys 140 cm
Puikot: 4,5 INOX
Kakkos mallikerran viimeisellä kerroksella oli 22 ehjää ruutua

Huivi voisi olla suurempi, mutta lankaa jäi jäljelle vain 3 metriä.

Pingottamatta on toinen huivi, joka on pikkuisen pienempi. Siinäkin kikkailin värejen kanssa. Halusin punaisen sekä alkuun että loppuun, enkä uskaltanut aloittaa uutta värikierrosta, ettei tule ihan kamalan iso. Olisi varmaankin voinut. Värit huiveissa ovat ihanat, mutta eivät ole minun värisiäni, saattavat siis mennä lahjaksi. Malli oli mukava ja helppo seurata selkeitä mallikuvia, joten eivät varmaan jää viimeisiksi Minttumaareiksi.

765708.jpg

Nämä sukat valmistuivat myös rippileirillä. Sukat ovat lyhytvartiset, aloituskuva löytyy täältä. Sen verran tauti vaivaa, että ei tullut mieleen, että kuvatessa voisi antaa varrenkin näkyä.

Malli: Hepsin blogista (silmukoita 63)
Lanka : Nalle colori (882)
Menekki: 67 g
puikot: 2,5 inox 80 cm pyöröt
tekniikka: KristiinanSilmukoiden ohjeella
Kantapää: tiimalasi kantapää

Yleensä minulle on käynyt Nalle colorista sukkia tehdessä, että langan värikuviosta tulee erilainen molemmissa sukissa. Värit pakkaavat kummallisesti yhteen kohtaan. Näissä sukissa tuota ilmiötä ei tapahtunut. Olen tyytyväinen.

Eilen oli neuletapaaminen. Yritin tehdä niinkuin TiinaV neuvoi. Otin Mielitietyn  ohjeella kellokukka-huivin alun mukaan, mutta arvatkaa maltoinko olla hiljaa. Ei tauti kuitenkaan pahemmaksi mennyt.  Niin, vielä Kellokukasta, lankana jälleen virolainen villa, tällä kerralla sinisenä. Kiitos vielä emännälle eilisen järjestelyistä ja muille neulojille mukavasta parituntisesta. Kahden viikon päästä (7.8.2007) neulotaan Millan luona Tervakoskella.

Tämän päivän otan vielä levon kannalta. Ehkä sitten jo loppuviikosta jaksan vähän siivoillakin täällä kotona. Lasten kouluvaatteitakin pitäisi alkaa katselemaan ja monta muutakin asiaa pitäisi...

Mutta nyt, hyvää keskiviikko päivää kaikille. Kiitos kaikista tervetuloa toivotuksista, laskuri on pyörinyt verkottomuuteni aikana. Kiva huomata, että olette muistaneet.