Tänään oli työssä retkipäivä, joka oli suunnattu niille vanhuksille, jotka eivät paljoa pääse kotoaan liikkeelle. Jännitin etukäteen tätä hellettä. Kaikki kuitenkin meni hyvin, kivennäisvettä kului ja bussin ilmastointi oli kovilla, mutta meillä oli hyvä reissu.

 

Ensi viikolla olenkin sitten viettämässä vanhusten kanssa leirielämää neljä päivää, saas nähdä mikä silloin on ilman tila. Leiriä varten jo vähän tein ennakko askarteluja. ajatus on, että huovutamme saippuat.

Tälläinen kuva saippuasta meidän portailla kuvattuna. Lupailin, että kirjoittelen ohjeen tähän saippuan huovuttamiseen, mutta taitaa jäädä leirin jälkeiseen aikaan. Mutta malttakaa odottaa. Tämä on siis aivan huovutusvillalla tehtu, jossain lehdessähän oli ohje Novitan hahtuvaisesta huovutettuun.

 

Tällä viikolla on riittänyt tapahtumia ja vieläkin riittää. Vee piipahti meillä käymässä poikansa kanssa, ja yöpyivät yhden yön vanhassa HeimolassaHuomenna tulee veljen perhe pikaiselle käynnille ja perjantaina suuntaa meidän perhe Turkuun. Siinäpä sitä puuhaa...

 

Isännän kanssa olemme siirtyneet täällä talossa alakerran lattialle nukkumaan, on viileämpi kun vanha Heimola. Vilma nukkuu omassa huoneessaan ja Oskari nauttii omasta rauhasta vanhassa Heimolassa. Kesä on mennyt hurjan nopeata vauhtia kahden viikon päästä alkaa jo lasten koulu.

Oikein ihania kesäpäiviä teille jokaiselle