Eilen illalla istuin television ääressä pari tuntia ja sain virkattua jo kauan mielessä olleen virkkuun Novitan, Duudsoneiden ja Citymarketin kilpailuun. Samalla laitoin kysymyksen, että saako työhön osallistua useammalla kuin yhdellä työllä. Vielä se yksi juttu olisi mielenpäällä ja sen voisi kanssa virkata. No, ei taida aika kuitenkaan antaa myöden.

Meidän perheessähän ei kukaan aja ilman pyöräilykypärää ja minun turkoosi kypäräni sai nyt sini-valkoisen suojuksen. Samalla tuli ikuistettua jo paranemassa oleva yskänrupeni, on muuten ollut tosi kipeä koko alahuuli.

 
Malli kypärässä käytettyyn kuusikulmioon löytyi E.Türkisin ja S.E.Dammannin virkkauskirjasta vuodelta 1978. Puolikkaan mallin sovelsin itse. Pikkuisen oli miettimistä myös siinä kuinka saan virkattua tuon suojuksen kiinni, mutta kyllähän se sitten onnistui.

 


Sivukuvaa molemmilta sivuilta.

Pyöräilykypärän suojus
Malli: oma
I love Suomi -Knit'n'Roll kilpailuun
Lanka: Novita Seitsemän veljestä
valkoinen ja sininen
Menekki: valkoinen 50g
sininen 35 g
Koukku: 4 mm

 
Muita kilpailuun lähetettyjä töitä voi käydä katsomassa täältä. Varmaankin sinne jossain vaiheessa minunkin työni tulee näkyville. Niin, ja vielä ehdit sinäkin osallistua kilpailuun.

Tämä viikonloppu on kulunut koulutöiden parissa ja vielä jatkuukin niillä. Eilinen kaunis ilma houkutteli uloskin ja sain vartissa poimittua Siperiankarhunvatukoita puskasta reilun kolme litraa. Tänään on koko päivän satanut vettä, eikä ulos tee juurikaan mieli mennä. Portailla kuvatun kypärän lipassakin näkyy vesipisarat, vaikka ei oltu kunnolla ulkona asti. Lapmpaiden piti lähteä tänään illansuussa kotiin, mutta ovat vielä kuitenkin keskiviikkoon. Jos keli tälläisenä jatkuu, niin on varmasti parempi heillekin päästä sisälle lampolaan, tuon pienen katoksen sijaan.

Oikein siunattua ja hyvää alkavaa viikoa kaikille.