Tässä se on nyt sitten, vihdoinkin. Tiedän, että useampikin bloggaaja on odottanut, että näkisi tämän joskus valmiina. Sunnuntaina päättelin viimeiset langan päät ja laitoin villapesuun pyykkikoneeseen maanantaina. Kun otin koneesta, ja sovitin, Vilmalla oli hauskaa, oli kuulema niin kummallisen näköinen. Tämän neuleenhan aloitin vappuna 2008.

 

Tässä kuvassa todistusaineistoa, että on ollut tänään päällä töissä. Siis tuo soikula tuossa kauluksella on minun nimineulani. Neule sai kehuja sekä työtovereilta, että kerhomummoilta, ja mikä parasta se oli sopivan lämmin.  Meillä oli nimittäin aamulla -25°. Nämä kaikki kuvat on nyt otettu lattialla tai tuolilla. Haluan neuleesta sitten kunnollisia päivänvalossa otettuja kuvia kun se on päällä ja se taitaa onnistua vasta viikonloppuna.

Malli: Drops

Lanka: virolainen villa ja hahtuva yhdessä

Menekki: yhteensä 470 g

eli yksi kokonainen vyyhti ja  hahtuvaa

Puikot: 6 pyöröt

 

Tykkään tosi paljon. Uskon käyttäväni tätä kun pakkaset jatkuvat ja värihän on niin minua. Sarille tiedoksi sinulle olisi yksi vyyhti tuota lankaa täällä odottamassa. Siitä saat "muutamia" huiveja. On nimittäin aika iso vyyhti.

 

Tiistai-illan pakkasterveisiä Heimolasta kuvalla joka on kuvattu tuolta meidän katuvaloalueelta kirjastoautoreissulla.