kesäkuussa kukoistaa... Lauletaan laulussa. Niin ei nyt ole enää keskipäivä, eikä kesäkuukaan, mutta tuo laulu alkoi vaan soida äsken päässäni.

Isäntä on toivottavasti turvallisesti lentokoneessa naapurin isännän kanssa ja löytävät vuokra-auton kentältä jne.

Kanttipaalaimesta näette kuvan vaikka täältä. Jotain tämänkaltaista, he ehkä hakevat.

Heimola hiljenee joiksikin päiviksi, virtuualisesti nimittäin.

Todella vain virtuaalisesti, sillä tänään huomasin, että on niin paljon asioita, joita täytyy saada tehtyä. Muutamaan päivään ei voi vastuuta jakaa isännän kanssa, joten kotihommiakin riittää. Viikonloppuna on edessä sedän 80-vuotisjuhlat ja ystävän 60-vuotisjuhlat. Maanantaina lähtee isäntä töihin, pitkästä aikaa.

Olen siis olemassa ja elämässä ihan hyvin, ainakin luulisin, vaikka päivityksiä ei joka päivä tulekaan. Samalla vähän harjoittelen jo sitä, että sitten kun vuorotteluvapaa loppuu, niin en ehdi kuitenkaan niin paljoa koneella olla.

Hyvää kuluvaa viikkoa kaikille!

Piti vielä tulla lisäämään.
Saattaahan olla, että tulee pakottava tarve saada esiteltyä vaikka ne, ehkä, valmistuvat syntymäpäivälahjat. Tai valkovuokot alkavat kukkia, tai ilves kulkee pihalla niinkuin ystävien pihassa taannoin tai jotain muuta... Ensi tiistain neuletapaamiseen tulee porukkaa yli maakuntarajojen tai vielä jotain suurempaa uutista ;)