Tämä päivitys tulee ajastimella. Tällä hetkellä istun kampaajalla, Saijan hyvissä käsissä.

 

Tuolla aiemmin kerroin ottaneeni puikoille Petunia-huivin. Petunia kuitenkin muuttui Shetlan triangleksi heti ensimmäisen illan jälkeen. Hänelle jolle huivia ajattelin, sopii paremmin kuitenkin kolmiohuivi. Keskiviikkona Shettis pääsi irti pingotuksesta.

Tein huiville saman käsittelyn kun yleensä viron villasta neulomilleni neuleille. Kun langan päät oli päätelty niin laitoin huivin villapesuun 30°  pyykkikoneeseen. Pesun jälkeen kevyt linkous ja huivin pingottaminen. Sitten kuivaksi ja neulat irti ja langan päiden katkaisu. Mielstäni tästäkin Shettiksestä tuli kaunis. Jää lahjalaatikkoon odottamaan.

 

Shetland Triangle (Kirjasta Wrap style)

Lanka: virolainen villa
Menekki: 84g
Puikot: 3,5 mm

Tiistaina aloitin tosiaan Vilpoisesta villasta välityönä jälleen Shettis-huivia. Se kuitenkin saa jäädä tauolle hetkeksi sillä tänään kastelin Akseli-pellavalankaa ja kuivamisen jälkeen kerin sen kerälle ja nyt siitä on tulossa Pellavapolku huivi, pitkästä aikaa.

Ensimmäiset kerrokset on jo neulottu ja kampaajareissulla toivottavasti lisää. Tarkoitus olisi käydä Wetterhoffilta hakemassa lisää Akselia uutta Pellavapolkua varten. Olen luvannut yhden huivin arpavoitoksi ja ehkä siihen pitäisi olla vähän neutraalimpi väri. Saa nähdä mitä löytyy.