Oskari myrskystä selvittiin hyvin täällä meillä ei sähköt menneet ollenkaan pois, mutta Oskari esikoisemme sai jonkun taudin poikasen ja joutui olemaan eilisen pois koulusta, joten jotain oli mysrky myräkkä saanut aikaan. 

Tässä bloggaus neuleesta, joka on ollut jo jonkin aikaa valmiina.

Tampereen messuilta ostin neljä kerää lankaa. Vilma oli tilannut punaista lapaslankaa jonka ostin hänelle Kauhavan kangasaitalta ja samalla silmiini osui Trend Collectionin Alize Country. Langasta oli tehty sormineulonnalla huivi/keeppi. Ostin kaksi kerää lankaa ja kokeilin kotona mitä syntyy. Loin 10 silmukkaa sormien ympäsi ja neuloin kerroksia niin paljon kun lankaa riitti. Kuopus sai siitä kaulurin, jota en ole edes ehtinyt kuvaamaan kun se on niin ahkerassa käytössä.

Untitled

Tässä olen luomassa 10 silmukkaa sormieni ympärille ja sitten alkaa neulominen.

Untitled

Ja, eikun lisää silmukoita.

Untitled

Neuloin koko 100 gramman vyyhdin loppuun ja sitten reunat yhteen ja kauluri oli valmis. Tämä kauluri on joululahja, joten siitä en sen enempää sitten tarinoikaan. Kuopus suostui kuvaan, mutta paremmin ei neiti 13 v antanut tuubia asetella.

Keeppi

 

Kauluri/tuubi

Lanka Tren collection 

Alize Country

Puikkoina omat sormet, silmukoita 10

Langan menekki 100 grammaa

Sitten kun olin nämä kaksi sormineulonut aloin googlailla mitä kaikkea löytyy kun googlaa langan nimellä. Täältähän sitten löytyi videokin kuinka neulotaan käsin. Ihan en samanlailla tehnyt mutta valmista kuitenkin sain ja mielestäni oikein kiva lopputulos.

Oikein rauhaisaa ja levollista adventin aikaa kaikille.

Minun joulukalenterini on tänä vuonna jämälankavillasukkajoulukalenteri, jossa olen ihan ajan tasallakin tällä hetkellä, mutta bloggaan siitä sitten myöhemmin.