Eilen vietettiin pyhäinpäivää, muistelemista, kynttilöitä ja kaunis marraskuinen pyhäpäivä.

Bloggauksessa palaan kuitenkin vielä sinne lokakuiselle lomaviikolle, jolloin vihdoin pääsin piipahtamaan minulle uudessa lankakaupassa, Äänekoskella. 

Neulotus, sijaitsee Äänekosken Kauppakadulla. Ikkunoiden takana olen käynyt useamman kerrankin kurkkimassa, mutta olemme aina olleet reisussa sellaisina aikoina, että en ole päässyt sisään. Tällä kertaa miesväki lähti käymään ilmailumuseossa, ja minä vein kuopuksen kaupungille ja siinä sitten itse piipahdin Neulotukseen. 

image

Upea pöllö tarkkaili takanurkasta, liikkeessä vierailijoita.

image

Kuiteita oli paljon, jos jonkin värisiä, kimalteella ja ilman.

 

image

Big Fabelia, Pirtin kehräämön lankoja, ja Stepiä, tällä seinällä.

 

imageToisen seinän ihanuuksia.

image

Tästä korista matkasi mukaani yksi vyyhti Louhittaren luolan Väinämöista, nimeltään Valaan laulu. Ei varmaan ollut vaikeata arvata, kun värin näkee.

imageKauppakori aihion ostamista olin vähän miettinyt, nähtyäni Neulotuksen naamakirjassa kuinka upeita koreista oli tuunattu. Jätin kuitenkin sen ostamatta, tuntuu, että kun ei oikein ehdi tehdä kaikkea sitäkään mitä olisi pakko, niin kaikkea ei voi ottaa jemmaan odottamaankaan.

 

image

Nappejakin oli myynnissä, jos minkälaisia.

Kerrassaan ihan ja viihtyisä kauppa. Kiitos Ilona kauppialle mukavasta yhdessä olon hetkestä. Tavataan varmaan toistenkin. 

Sitten tärkeää yhdessä neulomisen asiaa.

Poikkeusneulojille on tullut useampia yllätyksiä, kun on ollut parittoman viikon keskiviikko, viime kerralla sitten päätettiin jo etukäteen, että emme lähde Poikkeukseen neulomaan, kun siellä on kuitenkin lappu luukulla.

Viime viikolla sitten kävin paikallisella Nesteellä ja nyt meidän parittomien viikkojen keskiviikkojen neulonta paikka on klo 17.00-19.45 Turengin Neste, Koulutie ykkösessä. Tervetuloa kaikki mukaan. Jos Nesteestä tulee meille se pysyvä paikka, niin voimme sitten miettiä, ollaanko me "Nesteneulojat", "Neulojat Nesteellä" vai mitä sitten mieleen tuleekin.

Pyhäpäivän terveisin seijap