Hannan Teddy-neule ehti valmiiksi syntymäpäiväksi 30.11. Sain sen tuossa äsken tehtyä ihan valmiiksi kaikki langanpäätkin mukaanlukien, ja vielä kun ulkona riitti "valoa" sen sain isännän toimesta kuvautettuakin. Valoahan ei tänään ole oikeasti ollutkaan.
   

xslide1.gif xslide2.gif

Miten sitä ei huomaa kuvatessa että käsi on toisen hihan sisässä ja se hiha näyttää liian pitkältä. Kyllä ne kuitenkin ihan yhtä pitkät on.

Malli on tämän syksyn Modasta, pituutta vaan olen lisäännyt. Noista kuvista totesin, että kyllä se Teddy vaan tälläistä täti-ikäistä ihmistä leventää, että jää mietintään mitä teen roosasta ja turkooseista Teddyistä joita olen varannut.

Viime viikolla olen ollut kyläyhdistyksen kokouksessa ja kaksi kertaa päivystyksessä joten lapaskuun 7. lapaset valmistuivat.

278272.jpg

Malli: peruslapanen kärjestä aloitettuna
Lanka: Cortina exlusive
Menekki: 80 g
Puikot:8 sukkapuikot

Tuli kivan pehmeät. Taitavat mennä mukaan myyjäisiin perjantaiksi. Väri on sama kuin siinä violetissa hatussa, vaikka lanka ei olekaan sama.

Vielä mietin mitä siitä hatusta tulisi, jos leikkaisi reunaa pois siitä "lieristä"?

Jos saan nyt lisättyä niin lisään kommentointiin sen kirjain koodi systeemin. Roskapostin määrä on lisääntynyt ja jos se sitten siihen auttaisi. Koittakaa kestää se kirjainten naputtelu, en minäkään siitä tykkää.