Nyt voin tyytyväisenä itseeni ilmoittaa, että olen nyt sitten valmis TunteVa-ryhmänohjaaja. Tenttihän meni läpi silloin kuukausi sitten ja näyttövideo jo aiemmin. Lopputyöni esittelin tänään.

Aamun junamatkalla puikoille pääsi pipo. Lopputöitä käytiin läpi neljä ja siinäpä minä sitten pystyin neulomaan koulutuksessakin. Valmiiksi pipo tuli ennen kun oman lopputyöni pääsin esittelenmää. Siis nappi ajoitus.

Kotona Vilma tykästyi pipoon ja se on nyt hänen kirsikka piponsa.

Pipohan ei tääs kuvassa näy, mutta ihana neito näkyy.

Pipo on jälleen omasta päästä. Tässä lankana on Novitan Bambu ja voisin vaikka Novitan ekstra ohjeisiin kirjoittaa ohjeen. Oli helppo ja nopea tehdä ja kokoa voi hyvin muuttaa.

Aloitin neljän silmukan i-cordilla ja sitten lisättiin silmukoita jne...

 

Malli:Kirsikka pipo

"omasta päästä"

Lanka: Novitan Bambu

Menekki: 34 g

Puikot 3,25

Lapsilla on huomenna kevätjuhla, sinne mennään kolmistaan. Isäntä lähtee yhden yön työreissuun, johan ehtikin olla muutama kotona . Onneksi meillä kohta alkaa loma.

 

Huomenna on Strategiapäivää iltapäivällä. Mietin, ottaisinko myssyneuleen matkaan, vaiko opettajien tiskirätti muistamisen, toinen niistä on vielä kesken.

 

Heimolassa majailevat sytomyssyt laskin äsken, Niitä on 274, viikon päästä ne ja vielä muualla olevat myssyt ovat sairaalassa. uskon, että Kanta-Hämeen keskussairaala saa reilusti yli 300 myssyä jaettavaksi.