Pääsinhän tänne vihdoinkin bloggaamaan. Olen tässä eilen ja tänään yrittänyt, mutta ainakaan Firefoxia selaimena käyttäen eivät Flickr ja vuodatus suostuneet yhteistyöhön. Nyt kuitenkin siis vihdoinkin täällä.

Tämä kuva on otettu perjantaina Diak:n Pieksämäen yksikön joulujuhlan jälkeen valmistujaiskahveilla. Todistus on saatu ja on helppo hymyillä. Ja kuten kupista huomaatte, minä juon kahvia, vaikka ei ihan aamu enää olekaan. wink.


 

 
Todistuksen kansikuva on sitten otettukin kotona tänä aamuna. Saimme koululta kauniit ruusut, mutta eiväthän ne kestäneet pakkasen kautta kotiin kulkemista.


Pihalle sytytin tänään lyhdyn, jossa palaa kolmisydänkynttilä. Kynttilä on palanut keväästä asti lähes aina kun olen kotona tehnyt koulutehtäviä ja opinnäytetyötä. Niitä tunteja ei ole ollut ihan vähän, kuitenkin sitä kynttilää on aina vaan riittänyt. Nyt se saa rauhassa palaa pihalla loppuun. Eräs ystäväni sanoi, että säästä nyt vähän, jos ylempää ammattikorkeakoulututkintoa lähdet tekemään... Se on sitten kuitenkin uuden kynttilän paikka.

 
Samalla olkoon tuo kynttilä myös Ylöjärvellä kuolleen 8-vuotiaan Arttu-pojan kynttilä.

 
Oikein rauhaisaa ja hyvää joulun aikaa teille kaikille ja siunattua alkavaa vuotta 2013 jokaiselle.