Lankalauantai alkaa olla jo illassa, eilen olin jo kirjoittanut pitkähkön päivityksen ja hups, se katosi taivaan tuuliin. Nyt vahingosta viisastuneena, tallennan tämän lunnoksena, kun se uusi mahdollisuus on vuodatukseen tullut. Vielä tämä on opettelemista tämän uuden vuodatuksen kanssa.

Meidän makuuhuonettamme majoittavat tällä hetkellä, isännän ja minun lisäksi reilut 600 sytomyssyä. Niistä en tänne Heimolaan paljoa enempää kirjoita, voitte käydä kurkkaamassa Sytomyssy blogista lisää. Upeasti ovat Kanta-Hämäläiset olleet liikkeellä.

Jotain valmista olen täällä saanut aikaiseksi, mutta tavoitteena on huivikilpailu, joten en niitä voi julkaista, mutta yhden kauniin huivin kyllä voin laittaa näytille.

IMG_9038-normal.jpg

IMG_9044-normal.jpg

Tämä huivi on menossa lahjaksi ystävälle, jonka syntymäpäiviä vietetään pian. Mielestäni tästä tuli kaunis. Virkkaamisen jälkeen pesin huivin pesukoneessa 30° villapesulla ja se kyllä kirkasti valtavasti väriä.

Nyt on siis tämän vuoden aikana saatu yksi virolainen villa vyyhti käytettyä, ei tarvitse ihan kamalan huonoa omaatuntoa kokea, kun muutaman viikon päästä menemme ystävien kanssa käymään villatehtaalla. (Täältä voit käydä kurkkaamassa Katjun kuvausta aiemmasta reissusta)

Katjun kanssa olemme myös varanneet hytin Novitan risteilylle syksyksi. Uskon, että siitäkin tulee mukava reissu.

Oikein ihanaa pääsiäistä teille kaikille ja muistakaahan siirtää kellot kesäaikaan.