Mihinhän se aika oikein menee, kun päivitykset tulevat niin hitaanlaisesti. Asioita tapahtuu ja jotain valmistuukin, mutta ei saa istuttua paikoilleen ja kirjoitettua. Sytomyssyjä on ollut koukuilla ja puikoilla.


 
Kuvassa kaksi Olivian perhosmyssyä ja yksi Matleenan mallilla virkattu. Tummansinisessä lankana Marine ja Toiset kaksi nimettömiä puuvillalankoja.

 

 
Vilman pienessä päässä isolta näyttävä myssy, joka on aloitettu päälaelta ja tehty omasta päästä, ilman mallia. Lankana Roma.
 
 


Tässä Novitan uudesta Kaste-langasta Dropsin mallilla neulottu myssy. Tykkäsin langasta ja mielenkiinnolla odotan mitä malleja tulee tälle kevään uutuuslangalle. Langan ostin reilu viikko sitten Porin Mikkolan Prismasta. Hämeessä en ole vielä lankoja nähnyt. Onko joku teistä bongannut jo Novitan uutuudet?
 
Tänään meillä oli kotona Linnateräksen kotimynti esittely. Olipa kiva saada ihnan naisjoukko meille käymään. Kaikkea ihanaa kotimaassa Vesilahdella valmistettua saimme nähdä. Jos joku tarjoaa teille kotimyyntiesittelyä, ottakaa ihmeessä vastaan. Kuvia en ottanut, mutta kuvaan sitten kun oma emännänlahjani saapuu. Myös Linnateräksen sivuilta löytyy kaikkea ihanaa.

Sunnuntai illan terveisin seijap