Blogin päiviitäjä on ollut blogin suhteen laiska, mutta ei muuten sitten laiska ollenkaan. Kotia on laitettu kuntoon ja leipomuksia tehty ja kaikki oli valmista lauantaina kun esikoisen rippijuhlia vietettiin.

Lauantaina minä ajelin hakemaan esikoisen, leiritavarat ja alban Ryttylästä ja otimme suunnaksi Hausjärven kirkon. Muu vierasjoukko tulivat sitten omilla kyydeillään.

Untitled

Käsiohjelma helpotti messun kulkua seuratessa.

Untitled

Virsikirjoja ei riittänyt jokaiselle, joten minä otin käyttööni Lumian ja mobiilikirkon. Mobiilikirkosta löytyy myös virsikirja, jota on suhteellisen helppo käyttää.

Untitled

Vieressäni oli kyllä ihan perinteinenkin virsikirja.

Untitled

Tässä esikoinen odottaa vuoroaan siunattavaksi. Leiriläisiä oli yhteensä 37 ja heidät oli jaettu kahteen opetusryhmään. Palaute leiristä on ollut positiivista ja syyskuun Pointtileirille ja isoskoulutukseen tekee nyt kovasti mieli. Se on hyvä se.

Ihanan konfirmaatiomessun jälkeen jatkoimme juhlaa kotona, ja olihan tuota ihana saada esikoinen kotiin 11 päivää kestäneeltä rippileiriltä.


DSC01592-normal.jpg

Suolaisia tarjottavia ...

DSC01596-normal.jpg

... ja makeita. Meidän patongit leipoi muuten Suomen toisiksi paras leipomo.

Alemmassa tarjoilukuvassa näette esikoisen kastekynttilän, nyt oli aika polttaa kastekynttilä loppuun.

Untitled

Unikotkin kukkivat kerrassaan upeasti juhlapäivänä.

Nyt on edessä paluu arkeen. Kuopus on viety Junnujen kesäänminä lähden huomenna eläkeikäisten leirille, en kuitenkaan ihan vielä leiriläiseksi ;-). Tämä viikko töitä ja sitten alkaa minulla loma.

Niin ja joku kuitenkin kysyy, mitä sinulla oli päällä esikoisen juhlissa. Oli viileä ilma, joten kirkossa oli kotelomekon päällä tämä viimeisin neuleeni. Se sopi oikein passelisti. Nyt olisi tuolla pingoitettuna neule, jonka olen tässä juhlavalmistelujen ohessa saanut valmistettua, mutta siitä lisää toisella kerralla. Nyt on pakko pakata omat leirikamppeet laukkuihin.

Ihania kesäpäiviä teille kaikille.