Joulua on meillä vietetty rauhaisasti. Isännän kanssa oltiin laulamassa ja soittamassa eilen kotikirkossa klo 17 hartaudessa ja lapset ja mummi tietenkin matkassa mukana. Tänään oltiin mummin ruokapäydässä yhdessä veljen perheen kanssa. Huomenna vietetään kotipäivää ja maanantaina sitten matkataan toiseen mummolaan. Enpä ole tainnut muistaa kertoa, että minullakin on nyt kahden viikon loma. Saapa sitten nähdä onko meillä mummolamatkalta matkassa myös yksi perheenjäsen lisää, Vilmalle kun on luvattu se koira 10 vuotis lahjaksi ja nyt saattaisi olla niin, että sopiva on löytynyt...

 

Ennen joulua pakettiin löysi tiensä Eevan nimipäivälahja, jota Matti seuraavassa esittelee.

Mallia olen ottanut tästä Dropsin myssystä. Silmukka luvut ovat eri ja reunuskin, niin ja lankana on Alpaca, kaksinkertaisena.

Nämä tossutkin sain ennen joulua valmiiksi ja ajattelin laittaa joulupakettiin, mutta tänne kotiin ne jäivät. Silmukkalukuja katselin Novitan Huopas ohjeista ja isännän jalkaan ovat sopivat. Lähtökohta ennen huovutusta oli valtava.

Oskun joulukuusi tässä tossuja esittelee.

Koneesta tuli ulos tuttuun tapaan mytyt.

Oiottuina kuitenkin ihan asialliset tossut.

Ilmeiseti olin ollut kiltti kun joulupukkikin oli paketeita tuonut. Kristiinalle kiitos viestin viemisestä. Ainot löytyivät yhdestä paketista. Ennen joulua tuli myös paketti Poppelista, kun voitin yhdessä arvonnassa. Jos vaikka huomenna saisin valoisaan aikaan kuvia otetettua Poppelin paketista ja joistain lahjoistakin.

 

Joulupäivän illan terveisiä Heimolasta.