Edit:lisäsin loppuun linkityksen.

Tänään on ollut ihan viikonloppu-olo. Alkoi jo eilisen illan perjantai-ololla, johtuukohan siitä että aika usein ovat nuo Diakonian ammattilaisten kokoukset olleet perjantaina, vai siitä että tiesi tänään olevan pyhäpäivän?

Eilinen päivä meni siis Helsingissä, varasin aikaa ennen kokousta, sen verran että ehdin kaikessa rauhassa kävellä junalta Hakaniemeen. Oli vielä kaiken lisäksi käynyt niin, että käsityö oli jäänyt kotiin eteisen arkun päälle. Junassa piti aika kuluttaa maisemia katsellen.

Hakaniemessä suuntana hallin toinen kerros. Koska ei ollut käsityötä matkassa, oli pakko hakea sukkalankaa Vihreästä vyyhdistä. Ostin supersocke 100 Bamboota ja vihdoinkin ensimmäiset ruusupuiset ja ebenpuiset puikkoni.

Koska kokouksemme oli Senaatintorin laidalle suuntasin vielä Kiseleffintaloon. Olin jonkun blogista lukenut, että sielläkin myydään lankaa ja ennenkaikkea kaikkia ihania käsitöitä. Ihan kuin itsestään jalkani johtivat Sypressiin. Myynnissä olevat huivit, mm. Kellokukka paljastivat blogistaan tutun myyjän.

Sypressin väriterapian jälkeen jaksoikin kokoustaa. Kokouksen aikana uusi lankani pääsi uusille puikoille. Valitsin eebenpuiset. Mutta voi, kun kokous loppui ja olin laittanut sukan kutimeni kassin ja otin kameraa kassista.

592743.jpg

Naps, puikko oli mennyt poikki. Arvatkaas harmittiko?  Mutta eikö sukasta tulekin kaunista? Varpaista aloitettu ja ihan sileätä neuletta, kun ei ollut mukana ohjetta.  Lankaa on ihana neuloa ja sukasta tulee ihanan pehmeää.

Illalla kotona ajoin nurmikon. ja olin ihan poikki. Tänäänkin olen ollut pihahommissa. Nyt taidan keittää kahvit ja siirtyä pihalle neulomaan yhtä kesken olevista huiveista.

592752.jpg

Eikö tulekin ihana?  Lanka on Mervillasta, mutta tunnistaako joku mallin?

Hyvää helatorstain jatkoa kaikille.

Huomenna menen käymään tulevalla uudella työpaikalla, vähän jännittää.


Edit:
Kyllä te hyvin tunnistitte. Huivi on tai siitä tulee, Vilman Sagittaria.