Miten perjantai tuntuukaan ihanalta. Ainaki niinä viikkoina  kun isäntä on ollut yön/öitä pois, tai kokoustanut monena iltana. Vilma olikin jonain iltana sanonut isälleen, saisi tuo äiti joskus olla pois, etkä aina sinä.

Kurkkukipu on hellittänyt. Tietenkin, kun uhkasin, että varaan ajan työterveyshuollosta. Kukaan ei ole kertonut minulle saako vuorotteluvapaalla käyttää työterveyden palveluita. Meillä on terveyskeskuksessa huutava pula lääkäreistä. 6 virkaa on ja vain 2,5 tekijää. Tuntuu melkein rikolliselta sinne edes yrittää. No, nyt ei ole tarvettakaan. Oikeesti, taisi jäädä sinne keskiviikkoillan saunaan.

Tiistaina Ilkossa aloitin huivia Salomoninsolmuilla. Eilen illalla Lostin aikana sen sain sitten valmiiksi.Malli: Salomonin solmut, kolmio
Lanka: Nalle colori, farkun sininen (860)
Koukku: 4 mm
Menekki:150 g


Tämä huivi lähtee lähetyksen syystorille myytäväksi. Samaan syssyyn lähtevät ne mohairiset Salomonit ja se Popista virkattu. Myös 3 vapaalankahuovutus huivia saa paikkansa myyntipöydältä.

Eilen tuli Novitan lankapalvelusta tekemäni tilaus. Nallet ovat syyskuun tarjouksena 2,90 kerä. Mielestäni tilasin tummia värejä ja tulikin kaksi kerää sitä kirkasta sinistä, no laitoin sähköpostia ja nyt odottelen vastausta josko ne saisi vaihtaa. Jos ei vaihto onnistu, niin mitenhän onnistuisi niiden koolaus tai karamelliväritys?

Edit: Lankapalvelusta tuli viesti. Lankojen vaihto onnistuu asiakaspalautuksena. Oli kuitenkin oma mokani tuo väri. Olin valikosta napannut väärän värinumeron. Laitan kuitenkin vaihtoon, kun en tarvitse tämän tekstin väristä Nallea ollenkaan. En ainakaan juuri nyt ja sittenhän taas voi tilata uudelleen.

Viime yönä oli mittari laskenut 0.9 °C, ja siinä se vielä seitsemän aikaankin oli. Nyt pitää alkaa neulomaa Oskarille sitä pipoa. Löytäisinköhän kätköistä tumman sinistä tai mustaa Woolia, siitä ja Valovillestä voisi kokeilla. Seiskaveikka kun kutitti niin kovasti, enkä viitsisi lähteä kaupunkiin.