Aika kotona on mennyt nopeasti. Kyllä kotona on vaan hyvä olla. Olo on hyvä,  koen väsähtäväni aika helposti, mutta se kuuluu asiaan ja silloin kutsuu oma sänky. Eilen vein työpaikalle sairaslomapaperiani ja tuntui hyvältä että joulukuun alussa pääsisin töihinkin.

 

Vielä kuvia sairaalan neulegraffiteista. Omaani en sinne jättänyt vaikka Villasukkajalka sitä ehdottikin.

 


Parkkipaikan reunasta löytyy tälläinen

Sitten kun katselee bussiaikatauluja voi samalla katsella tätä graffitia

Tupsuja kyllä riittää

Tiistai-iltana odottelin  tuttua taksia ja löysin muutamia grafiiteja joita en aiemmin ollut huomannut.

Aika suloinen veitikka tämäkin

Tämä seuraava meinasikin jäädä huomaamatta kokonaan, kun oli opastuskilven jalassa. Jospa vaikka seuraavalla kerralla saisin siitä valoisaan aikaan otettua kunnon kuvankin.

Nämä viimeiset kuvat ovat tosiaan otettu pimeällä. Minunhan piti kotiutua keskiviikko aamuna, kun viimeinen tippa on yöllä tippunut. Tiistaina klo 14 tuli kuitenkin hoitaja luokseni ja kysyi mitäs tykkäisin jos laitettaisiin tippa tippumaan nyt ja seuraava klo 20 ja sitten olisin vapaa lähtemään kotiin. Arvatkaapas vaan, tykkäsinkö ajatuksesta. Niinpä minua tuli tuttu taksi hakemaan klo 22 ja sain keskiviikko aamuun herätä omasta vuoteestani. Keskiviikkona tein myös kauppareissun autolla. Olin siis autonratissa ekan kerran kolmeen viikkoon. En saanut autolla ajokieltoa, koska ei ollut mitään oireita jotka olisivat sitä vaatineet.

 

Tänään olen ajatellut käydä Coconutissa, jossa on esillä jotain lankaihanuuksia. En kyllä ajatellut mitään ostella.

 

Oikein hyvää viikonloppua teille kaikille. Ensi yönä sitten siirretään kelloja. Tatalle erikoisviesti, nyt tuli kommenttisi perille asti.