VK

Tulihan se VK meidänkin paikalliselle ärrälle, vähän viiveellä, mutta kun lehtipisteestä jo uskalsivat sanoa, että ei ehkä tule ollenkaan, kun ei ollut siinä ensimmäisessä kuormassa. Saattaa olla että Vihervaara jää minulla neulomatta, mutta muutamia muita malleja oli, jotka kutkuttavat. Mutta ensin kaikki vanhat pitää saada loppuun. Ääk, sanoinko oikeasti kaikki vanhat? Huh huh.

Mutta ihan eniten kutkuttelee tämä, muutaman viikon takainen löytöni Fidan kirpparilta. Hinta oli mielestäni törkeän kallis, mutta ostin kuitenkin.Kodin pukimet

Tämä on siis kansi johon on koottu Kodin PUKIMET lehtiä vuodelta 1953 ja 1954. Lehtiä on yhteensä 11. Jotkut niistä minulla on ennestään ja saatan kaupata myöhemmin pois ne tuplakappaleet.

Kodin pukimet

Jokaisessa lehdessä on 15 sivua ja malleja yli 10. Ihania pintaneuleita ja kirjoneuleita. Kirjoneuleissa mm. Mary Oljen lapasia ja sukat. Olen tosiaan aina ostanut tuon lehden kun sellainen on kirpparilta tai antikvariaatista sattunut käsiin. Vielä en ole mitään niistä neulonut, mutta kyllä sekin aika vielä tulee.

Puikkopiika asia on edennyt. Saan niitä keskiviikkona 3.9. Tähän mennessä n. 20 piikaa on varattu. Hinta on se 4 euroa + postikulut. Sovimme tuossa, että kukaan ei ota mitään välistä. Tämä on sama hinta jolla tekijä myy näitä messuilla kiertäessään. Loput jotka jäävät menevät Tervakosken lankapäivään myytäväksi.
Tervakosken lankapäivä on siis torstaina 4.9.2008, on tuossa linkin takana olevassa ilmoituksessa jäänyt viimevuosi näkymään.

Nyt lähden tikkuamaan huivivaihtohuivia, joka ei valmistu, ellei sitä ahkerasti tikuta.