Vuosi on kohta lopuillaan. Pitäisikö viimeistelemättömät käsityöt viimeistellä, jotta olisivat valmiit vielä tämän vuoden puolella? Jos oikein muistan, niin kolme huivia ja yhdet Kalajoki-sukat odottavat että viimeistelykeiju saapuisi käymään.
 

 
Tässä kuvassa on kaksi Dropsin mallilla neulottua huivia. Valkoinen on tehty Rose Mohairista ja tuo alpakan värinen on neulottu Metsänkylän alpakasta. Sininen huivi on ollut minulla leffahuivina. Tarkoittaa siis sitä, että kun on menty perheenä katsomaan jotain Startrekia, tai vastaavaa elokuviin, niin huivi on ollut matkassa. Kyseessä siis neule, jota on voinut neuloa pimeässä katsomatta mitä neuloo. Loppuun huivi piti kuitenkin tehdä ilman leffareissua, sillä aika harvoin meidän perhe leffassa käy, joten olisi ihan kohtuuttomaksi tuon valmistumis aika venynyt.

Nyt on puikoilla Vilmalle neule Nepal-langasta, aika nopeata valmistuu vaikka on palmikoita puserossa. Vilma halusi väriksi luonnonvalkean, jota on kiva hämärtyvissä illoissakin neuloa.

 

 
Tämä lanka on Katjun värjäyksiä lanka tuli joulupaketissa jo hyvissä ajoin ennen joulua. Maltoinpa olla kurkkimatta pakettiin etukäteen ja tämä ihanuus löytyi jouluaattona. Virolaista villaa 8/3, reilu 200 grammaa. Mitähän ihanaa tästä itselleni tekisin? Onko ehdotuksia?

Meillä podetaan loppu vuoden flunssaa, isäntä ja Vilma kaikista eniten, sitten minä, Oskari ja Orvokki taitavat päästä nyt kaikista helpoimmalla.

Oikein ihanaa vuoden viimeistä viikonloppua sinulle.