Jos nyt sitten ottaisi tuon tiistain mystisesti kadonneen päivityksen otsikon käyttöön. Olin jo ihan varma, että koko blogistania on hyljännyt minut, kun kukaan ei kommentoinut tiistain lankaostoksiani. Eilinen oli niin kiireisnen päivä, että en itse käynyt blogissa. Tiistaina kyllä tarkistin jokaisen linkin, joten on se päivitys ollut Vuodatuksessa. Mystistä-

Poikkesin tiistain Wetterhoffin myymälään. Olin pystynyt välttelemään Wetterhoffin Lanka-alea onnistuneesti, nyt oli tuhansista ALE-keristä ja vyyhdeistä jäljellä enään satoja.

 

Neljä vyyhtiä Silviaa muutti meille huivilangoiksi. Liikkeessä olivat siis kaikki terveyskäsittelemättömät Silviat ja Sivillat hinnalla 5 euroa/vyyhti. Värejäkin oli vielä aika paljon jäljellä, mutta tällä erää nyt nämä...

Tässä olen muutaman tunnin ährännyt koneella. Valmistuneet näette sitten huomenna. Enää en viitsi...

Kiitos teille kommentoijat Gim ja Marke. Tällä kertaa se tiistain päivitys oli ihan reaaliaikainen ja samoin tämänkin olisi tarkoitus olla. Saas nähdä kuinka käy?

Muoks:

Tiistain kadonneessa päivityksessä harmittelin sitä, että en vielä tiedä kesähuivivaihto pariani ja hänen väri mieltymyksiään. Tuolta alesta olisi vielä saanut ihanat huivilangat hänellekin. Mukaan mahtuu vielä, jos joku on kiinnostunut, niin kipikapi ilmoittautumaan.