Nyt se on sitten paljastunut.

Olin melkein kahden tunnin reissulla askartelukaupassa. Hain sunnuntain jouluaskarteluun tarvikkeita. Kun tulin kotiin postilaatikossa odotti paketti.

276445.jpg

Postileimassa Paimio ja lähettäjänä Kristel, ei siis vielä selvinnyt. Kotona oli Vilma joka oli ollut 25 minuuttia yksin ja meni vähän aikaa ennen kuin pääsin pakettiin käsiksi. Rauhallisesti avasin paketin ja pidätin jännitystä.

276449.jpg

Ihania lankakeriä, Aiemmin tässä kuussa saamani Emily sai kaverin ja saan nyt tehtyä pidemmän huivin. 5,5 bambupuikot ja 10 virkkuukoukku. Tarkasti oli siis entinen SNY:ni lukenut blogiani. Eihän minulla ole 10 koukkua itselläni vaan olen aina lainannut äidiltä. Ei haittaa vaikka ei ole Addin kultahile koukku. Ja sitten tuo alareunan ihanuus. Olen värianalyysissä vaalea sateenkaaren väreissä kimaltava kesä, siitä tämä ihana virkattu liina on saanut alkunsa.

Kaunis käsin kirjoitettu kirje on tuossa ihanassa kirjekuoressa. Siinä sitten salaisuudet valkenivat. Välimatkaa meillä on 152,3 km, mutta lisään tämän blogin suosikkeihini, niin pääsen vähän lisää ihmettelemään elämääsi. Tämä blogi oli minulle ihan uusi tuttavuus.

Niin ja siitä kirjeestä löytyivät vielä nämä ihanat rannekorut, saa nähdä saanko pitää ne itse vai pitääkö jakaa ne Vilman kanssa.

276475.jpg
 Vielä kerran kiitos Wrath <3

Kiitos myös Kristelille joka jaksoi tämän vetää esimerkillisesti läpi.