Niin se vuosi on vaihtunut ja hento lumihuntu saatu maahan.

Joulun jälkeen meidän perhe teki kaupunkireissun Tampereelle ja Vilmalle kotiutui vaatekaappi Ikeasta, ja neiti tykkää. Eilen se sitten saatiin kasaan, kun mummolareissukin oli tässä vielä ennen vuoden vaihdetta. Matka käsityöksi otin villasukat, joita neuloin viimeksi koulussa. Hyvä valinta, sillä kotimatkalla sukat tulivatkin valmiiksi.

Minä tykkään ihan tosi paljon, ja niin tykkäsi Vilmakin, mutta minullekin nämä ovat pikkuisen liian isot, niin Vilmalle sitten aivan liian isot. En antanut edes sovittaa.

Lankana on Fabel, jonka ostin Lumoavasta langasta, kun siellä piipahdin Oulun diakoniatyöntekijöiden päivien aikaan. Sisällä kuvat otti isäntä, ja mielestäni värit ovat oikeat, kun joulupukki muisti minua tai oikeammin kameraani lisä salamalla. Kiitos joulupukille.

Nämä sukat on neulottu samalla ajatuksella kuin nämä kilpailuun lähettämäni. Näissä jätin varteen tehtävät lisäykset tekemättä ja minun pohkeeni mahtuvat kyllä sukkaan, mutta taidanpa ohjeeseen kirjoittaa ne lisäykset. Vaikka varsi joustaa, niin antaa se vähän väljyyttä kuitenkin. Näitä sukkiahan voi pitää jalassa myös makkaralla ja ihan kivoilta näyttävät niinkin.

Joustinneule sukat

Malli: oma

lupaan sen jossain vaiheessa kirjoittaa julkiseksi,

tällä hetkellä vain omassa päässä

Lanka: Fabel print väri 161p

Fabel uniclor väri 107

Menekki: Fabel print 72 grammaa

Fabel unicolor 89 grammaa

Puikot: 2,5 mm

 

Sukista jääneet langat ovat tässä, ajattelin, että joskus näistä tulee peitto. Siis sitten kun on tarpeeksi sukkalangan loppuja jäänyt. Dominoneuleen aloitin kotimatkalla autossa otsalampun valossa. Ruudussa on aloitus silmukoita 31 ja puikot ovat kolmoset.

 

Oikein hyvää alkanutta vuotta sinulle, minulla on vielä viikko lomaa, loman aikana pitää lukea tenttiin ja käydä Klaukkalassa opinnäytetyön tiimoilta. Uskon, että viikon päästä on tosi mukava palata töihin. En ole koskaan viettänyt näin pitkää joululomaa.