Blogilista väittää, että Hetkiä Heimolasta on päivittynyt. Ei se kyllä pitänyt paikkaansa. Joku kotitonttu on saattanut käydä.

Tämän illan olen kiltisti valmistellut Oskarin synttäreitä. Tehnyt lasagnen jauheliha soosin valmiiksi ja paistanut kakkupohjan. Siinä sivussa sitten siivoillut. Huomenna ovat lasten juhlat. 5 koulupoikaa, ei sen enempää. Mummo ja tuta tulevat huomenna ja juhlat juhlitaan sunnuntaina klo 12 alkaen. Vieraille on luvattu lasagnea, salaattia ja kakkua. Samana päivänä minut on kutsuttu 104 v synttäreille, mutta jäävät nyt väliin. Viime vuonnahan siellä olin, jos taan sitten ensi vuonna.

Isännän neule on saanut töissä kehuja, ja isäntäkin siitä tykkää kovasti. Ajatus olisi neuloa seuraava neule petroolista Jussista. Mallin otan Novitan klassikkoneule liitteestä.

En ole saanut viestiä, ovatko lapasvaihtolapaseni perillä Monan luona, joten niistä en laita vieläkään kuvaa. Mitään muutakaan kuvaa ei ole, vaikka Pirkko esittelikin neuletapaamisessa ihania lankoja ja Terhillä olisi ollut osa langoista puoleen hintaan. Mutta enpäs ostanut.

Hyvää viikonloppua kaikille, kyllä minä täällä piipahtelen vaikka touhua onkin!