Helteet jatkuvat. Eilinen päivä Linnanmäellä meni kivasti. Väkeä ei ollut niin paljoa kun olisi saattanut luulla. Pisin jonotusaika oli Salamaan, jonne kummankin lapsen kanssa jonottelin. Huomasin, että vaikka oli hellepäivä, niin en tykännyt niist laitteista joissa kastuu. Jostain kumman syystä aina Vilma ja minä olimme niillä paikoilla joissa kastui kunnolla, miesväki säilyi kuivempina.

Perjantain reissulla pysähdyimme uusiin kahvipaikkoihin. Tai siis paikat eivät olleet uusia,  vaan sellaisia joissa emme ennen olleet käyneet. Hartolasta löyty Vuohelan herkkupuoti. Menomatkan kahvit juotiin siellä. Siisti paikka, jonne tekisi mieli joskus pysähtyä lounastamaankin. Kaikki tuotteet ovat siis gluteiinittomia, ja mielestäni maistuivat hyviltä.

Kotimatkalla poikettiin Karoliinan kahvimyllyssä
, Joutsassa. Se oli aivan ihana paikka. Kakkupalat olivat niin isoja, että ei niitä jaksanut syödä, vaan piti ottaa mukaan. Etenkin kun tultiin kummi-tädin runsaasta ruoka-ja herkkupöydästä.

1767992.jpg

 Olen monasti havitellut, että kahvimyllyssä pitäisi pysähtyä. Toisaalta menomatkalla ollaan jo melkein perillä ja lähteissä ollaan vasta lähdetty. Nyt piti sitten ihan päättää, että kun lähdetään niin pysähdytään.

1767996.jpg

Ulko-ovelta sisään näkymä oli kodinomainen, paikassa oli muuten pöytiin tarjoilu. Emmekä tosiaan olleet ainoat perjantain myöhäisen iltapäivän kävijät.

1768006.jpg

Kukkapenkin kahvipannulla oli kokoa.

Ihanasti olette komentoineet, kiini jäämisistä. KIITOS teille. Koitan päästä jokaiseen blogiin vieraisille jossain vaiheessa. Joitain sellaisia sieltä löytyy, jotka eivät ole suosikkilistassani, vielä.

Sitten kysymys teille jotka käytätte flickeriä kuvien kanssa. Mitäs sitten kun se 200 ilmaista kuvaa tulee täyteen? Minulle Flickr ilmoittaa, että pitäisi ostaa lisää tilaa, kun olen käyttänyt 200 kuvan ilmaisen tilin. Oletteko ostaneet lisätilaa vai miten olette tehneet.

Tämän päivityksen kuvat laitoin vuodatuksen kuvagallerian kautta. Se vaan tuppaa olemaan niin hirveän hidas ainakin minulla.

Tämä sunnuntai jatkuu ystävän 50-vuotis juhlaseuroilla. Olemme luvanneet siellä isännän kanssa esiintyä. Minä laulan ja isäntä säestää, isäntä on muutaman sanan luvannut sanoakin. Saa nähdä viekö tuuli nuotit mukanaan, vai pitääkö pyykkipoikaviritykset niitä paikoillaan?

Kohta varmaan on käsityörintamallakin jotain näytettävää.

Suloista sunnuntaipäivää kaikille!